29.7.2024

Neljäs lomaviikko

Neljäs lomaviikkoa alkoi isosti sillä F oppi viimein pyöräilemään ilman apupyöriä! Se on ollut hänen hartain toive jo pidempään. Apupyörillä toki mennyt jo pitkään ja kovaa, mutta ilman niitä ei. Oltiin kaikki niin iloisia kun hän sen taidon oppi ja ihan hetkessä taidot jo karttui ja näytti siltä kuin hän olisi aina osannut polkea ilman appareita. Käytiin sitten samana päivänä näyttämässä Jonin tädille kuinka hän osaa ajaa ja koko päivä meni aikalailla pyöräillessä. 
 

Tiistaina 23.7. mentiin Felixin kanssa myllyyn, koska hän sai valita palkinnoksi minkä lelun tahansa, koska oppi pyöräilemään ja ostettiin eskarireppu. Hän tiesi heti, että haluaa pokermonkortteja ja ottikin sellaisen ison pakkauksen missä niitä oli paljon. Repuksi hän valitsi fortnite repun. Ostosten jälkeen käytiin vielä sushibuffassa hänen toiveestaan. Myllyn jälkeen käytiin vielä ikeassa ostamassa meille jotkut verhot olkkariin, koska olin viikonloppuna niin reipas, että pesin verhot ja ne kutistui noin 30cm vaikka noudatin pesuohjeita ja on ne ennenkin pesty...

Keskiviikkona 24.7. ei taidettu tehdä mitään erikoista tai ei nyt ainakaan muistu mieleen. Tyhjennettiin ainakin palju, pestiin ja täytetiin. 

Torstaina 25.7. näin ystävääni joka tuli Hinnerjoelta ja pidettiin shoppailupäivä myllyssä välillä syöden Amarillossa ja kahvitellen. Yleensä olen käynyt joka kesä heillä kylässä, mutta nyt päädyttiin tähän kun lomat ei ihan mennyt yksiin ja mulla autossa hieman kolinaa niin en viitsi ylimääräistä ajaa ennen kuin on osat vaihdettu. Meillä oli kiva päivä ja aika meni nopeasti. Tuli tehtyä muutamat hyvät alelöydöt samalla. Jonin isä oli meillä kylässä päivästä iltaan asti. 
 

Perjantaina 26.7. mentiin kylään Alexin kummitädin luokse ja viihdyttiin siellä useampi tunti leikkien, juoruten ja herkutellen. Iltapäivällä Joni meni poikien kanssa paljuun.

Lauantaina 27.7. aamupäivä oltiin leikkipuistossa ja lounaan jälkeen Joni ja F kävi elokuvissa katsomassa Karvisen ja muuten vain leikittiin ja touhuttiin ulkona. Illalla mun ystävä tuli viettämään iltaa mun kanssa meidän terasille. 


Sunnuntaina 28.7. käytiin aamupäivällä kirppiskierroksella ja löysin ensimmäistä kertaa marimekon mukin, jonka kotiutin kun näytti uudelta ja oli kohtuuhintainen. Ensimmäinen kerta kun löysin mukin ihan _kirpparilta_ eikä netistä. Päivällä mentiin F kaverin luokse kun he piti extempore pihakahvilan. Oli tosi kivaa tehdä ostoksia ja lapset saivat leikkiä ja me äidit tutustua. 

Tosiaan tänään oli ensimmäinen työpäivä loman jälkeen. Joni ja pojat lomailevat vielä tämän viikon ja suunnitelmissa heillä on mennä ainakin Kustaviin rahin kotieläinpihalle. Itse suunnittelin kulkevani koko viikon töihin pyörällä kun ei tarvitse kuskata ketään hoitoon. Tänään ainakin menin ja ehdin töihinkin hyvin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti