22.6.2021

Viime aikoina

Joni on ollut kesäkuun lomalla kun toukokuun hän oli sairaslomalla käden leikkauksen takia, joten olemme saaneet viettää paljon aikaa perheenä. Felix on toukokuusta asti ollut päiväkodissa max 110h/kk, joten hänelle on viikkoon mahtunut 1-2 vapaapäivää. Kelit on ollut kohdallaan, joten ollaan oltu paljon ulkona, mutta myös sisällä ihanassa viileydessä. Ollaan laitettu pihaa kuntoon yhdessä ja Joni yksinään. Nyt on aloitettu mm. rimojen maalaus, terassin öljyäminen ja istutusaltaiden teko. Ruokapöydän Joni sai valmiiksi ja enää puuttuu tuolit. Ei olla päätetty ostetaanko valmiit rottinkiset tuolit vai tekeekö Joni lankkupenkit samalla tyylillä kuin pöytä on tehty. 
 

Viime viikolla meillä oli myös neljäs hääpäivä minkä kunniaksi kävimme koko perhe Pancho Villassa syömässä. Ollaan Jonin kanssa käyty kerran aiemmin Pancho Villassa Tampereella jolloin ruoka oli todella pahaa ja huonosti tehtyä, joten päätettiin nyt noin seitsemän vuoden jälkeen kokeilla uudestaan, kylläkin Raisiossa eikä Tampereella. Nyt ruoka oli todella hyvää ja oli muutenkin outoa ja ihanaa olla pitkästä aikaa ihmisten ilmoilla ja ravintolassa! Oli oikeasti kummallinen olo istua ravintolassa ja katsella ulos vilkkaalle kävelykadulle. Koronan aikana eli noin 1,5 vuoteen olen käynyt kaksi kertaa ravintolassa syömässä.

 
Olimme koko perhe kipeänä toukokuun alussa (paitsi vauva) ja viime viikolla saimme taas kaikki flunssan paitsi vauva. Onneksi Alex on pysynyt kummallakin kerralla terveenä. Nytkin Felix on siis kotona vaikka pitäisi olla hoidossa. Harmittaa että juuri nyt tuli flunssa, koska hänellä olisi tällä ja ensi viikolla vain kolme päivää hoitoa ennen heinäkuun lomaa. Eilen laitoimme Felixille pienen uima-altaan ulos johon myös minä mahduin vilvoittelemaan. Kävin myös Alexin kanssa pikaisesti skanssissa tekemässä muutaman täsmäiskun lastenvaatekauppoihin. Ostin Alexille yhden bodyn ja kahdet housut alennusmyynnistä. 
 
Tänään kävin aamusta ottamassa ensimmäisen koronarokotteen ja tämän jälkeen Joni kävi hakemassa meille tuijia ja vaikka mitä muuta, että saadaan laitettua istutukset heti kun saamme multaa. Nyt otan hetken rennosti täällä sisällä ennen kuin Alex herää kun Joni ja Felix on terassilla uimassa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti