21.6.2021

Alex 3kk

Meidän vauva täytti eilen jo 3 kuukautta! Hän on aivan ihana ja hymyileväinen pieni poika joka jo koittaa nauraa. Vielä hän ei käänny, mutta koittaa jo kovin. Oikeastaan eilen kun tuli 3kk täyteen niin hän alkoi kunnolla pääsemään kyljelleen ja pinnasängyssä saa itsensä potkittua poikittain. Leluista hän on alkanut ottamaan kiinni ja nyrkki maistuu edelleen. Hoitotason päällä oleva hymynaama on mieluinen ja tv kiinnostaa kovin kuten myös oma peilikuva.

Neuvola meillä oli perjantaina jolloin saatiin myös ensimmäiset kaksi piikki rokotetta ja toinen annos rotaa. Rokotteista ei onneksi tähän mennessä ole tullut mitään oireita. Alex myös kasvaa hyvin ja nyt hänellä on pituutta 66cm (63,3cm) ja painoa 7250g (6550g), suluissa 2kk mitat. Paino menee tismalleen keskikäyrällä, mutta pituus menee +2 käyrällä, eli pitkä poika siis. Vaatteissa siirryimme juuri 68 kokoon.

Päivisin hän nukahtaa nopeasti itsenäisesti omaan pinnasänkyyn tai ulos vaunuihin. Yöunille hän toisinaan nukahtaa rinnalle, mutta välillä nukahtaa myös itsenäisesti pinnasänkyyn. Yöheräämisiä on edelleen X määrä. Ei ole hetkeen ollut yötä mikä olisi mennyt vain kahdella syötöllä. En jaksa edes laskea kuinka monta kertaa hän herää yössä tai kuinka usein, koska en halua tietää kuinka paljon tulee yöllä oltua hereillä. Onneksi kuitenkin olen pääasiassa pirteä päivisin ja todella harvoin on päivällä sellaista oloa, että pitäisi ottaa päikkärit. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti