10.3.2021

Neuvolakuulumiset rv 40

Eilen oli pikainen puolen tunnin neuvola jossa katottiin pikaisesti perus testit. Käyntiin taisi mennä vain 20min. Perus testeihini kuuluu siis virtsanäyte, verenpaine, paino, tunnusteltiin mahaa/vauvaa ja kuunneltiin sydänäänet. Kaikki oli ok ja ei oikein muuta edes juteltu perus miten olen voinut kysymyksen lisäksi. Tosin painoa oli alle viikossa tullut reilu kilo eli turvotusta on tasaisesti joka puolella, koska neuvolatädinkin mukaan en ole millään voinut syödä alle viikossa yli kilon verran lisää painoa. 

Seuraava yhtä pikainen aika on varattu ensi maanantaille. Vaikkei minulla ole ollutkaan mitään mielen päällä tai ole tullut mitään kysymyksiä mieleen niin silti harmittaa, että nämä ajat on lyhyitä ja kiireisiä. Esikoisen kohdalla oli paljon enemmän juttelua ja ajatusten vaihtoa. Toki saattaa vaikuttaa myös se etten odota nyt esikoista, mutta silti olisi kiva hieman jutella esim. synnytyksestä kun nyt ei ketään kaverikaan ole samaan aikaan raskaana tai en näe muutenkaan ketään koronarajoitusten takia niin en ole päässyt juttelemaan samalla tavalla. 
 
Täytyy vielä tuo paino ja sf-mitta tarkistaa heti kun neuvolatäti syöttää tiedot ipanaan. Kaarina on siis siirtynyt sähköiseen äitiysneuvolakorttiin ja tämä järjestelmä oli koko eilisen päivän epäkunnossa, joten hän ei saanut kirjattua käynnin tietoja heti ylös. Hänen piti kirjata tiedot tänään, mutta ei ole vielä näkynyt. 

9.3. Viikko: 40 (39+5)
Paino: +21,7kg
Sf-mitta: 34,5
 
Rv 39+6

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti