19.5.2024

Äitienpäivä 2024

Päiväkodissa on yleensä ollut sinä perjantaina aamiainen/pullakahvi tms kun viikonloppuna on äitienpäivä, mutta nyt samalle viikolle osui helatorstai ja sen jälkeisen perjantain moni lomailee kuten me niin he järjestivätkin ohjelmaa keskiviikkoiltapäiväksi. He olivat tehneet pitkin pihaa tehtävärasteja mitä sai tehdä yhdessä lasten kanssa omaa tahtia. Oli mm. lorupussi missä oli suujumppaohjeita, luonnon esineillä maalausta, äidin hemmettolupiste missä oli eri hierontavälineitä ja käsirasvaa käsihoitoa varten ja pari tehtävärastia. Terassilla oli myös pullatarjoilu ja äideille valmis kahvijuoma. Onneksi olin tämän viikon lomalla niin pääsin tähän tapahtumaan helposti. Pojat lomailivat myös ma, to ja pe eli olivat hoidossa tiistain ja keskiviikon lähinnä tämän äitienpäiväjutun vuoksi kun se on kivaa erilaista tekemistä hoidossa ja olivat innoissaan tätä järjestämässä. Nämä kaksi päivää oli myös normaalia lyhyempiä heille. 

Virallisena äitienpäivänä 12.5. pojat "herättivät" minut ja antoivat päiväkodissa tekemänsä lahjat. Felix oli tehnyt oikeasti hienot kukat ja kortin, Alex teki kortin ja söpön rannekorun, minkä hän halusi itselleen.... Sitten pääsin aamupalalle minkä Felix oli ideoinut ja oli tietty tekemässä. Croissant kermavaahdolla, mustikoilla ja mansikoilla, kaakao-valdema rahkaohukaisia mansikkarahkalla, kermavaahdolla ja marjoilla ja oli mulla yksi sämpyläkin ettei pelkkää makeaa ollut tarjolla. Pöydällä oli myös Felixin valitsema kukkakimppu ja energiajuoma.
 

Iltapäivällä mentiin mun vanhempien luokse äitienpäivän viettoon. Tehdiin edeltävänä päivänä kinuski-juustokakkuneliöitä mitä vietiin mukanamme kahvin kanssa, mutta ne ei oikein ollut mun mieleen. Ohje oli jälleen kerran helppo ja onnistuivat kuten piti, mutta itse en vain niin pitänyt mausta ja siksi en varmaan ohjettakaan viitsi jakaa. Mun vanhemmat kyllä pitivät niistä. Äitienpäivä meni siis oikein leppoisasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti