19.4.2024

Kaverisynttärit Parkour Akatemiassa

Vietettiin Felixin kaverisynttäreitä tänä vuonna Parkour Akatemiassa sunnuntaina 14.4. Tällä kertaa olin ajoissa varauksen kanssa ja saatiin F haluama paikka ja aika. Kaikki kaverit oli hoitokavereita ja heitä oli yhteensä 10. Oli ihanaa kun synttärit oli ulkoistettu ja tämä paikka oli todella kiva, helppo ja suht edullinen. Heidän puolestaan oli yksi ohjaaja, joka oli lasten kanssa ja me tietty sivusta katsottiin josko apua oltaisiin tarvittu. Tarjottavat piti viedä itse kulhoineen päivineen, joten mentiin helpon kautta - tarjolla oli kahta eri makuista pillimehua, kahta eri sipsiä, nallekarkkeja ja donitsikakku. 

Annettiin kaikille vielä lähtiessä pieni pussukka muistamiseksi. Ostin Super Mario kasseja joihin laitettiin koottava lentokoneliidokki, pallomaila, käärmepilli, Super Mario aiheinen käsikoru, suklaapatukka ja pieni suklaarasia. 
Lahjat avattiin vasta kotona ja niistä paljastui mm. kaksi monster truckia, iso dinosaurus, kolme legosettiä (pokemon, monster truck, sähköauto), puuhakirja, sonic-aiheinen puuhasetti, leffalippu ja ulkopeli. Felix tykkäsi saamista lahjoistaa, synttäreistään ja tarjoiluista, mikä oli pääasia!
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti