11.5.2022

Äitienpäivä

Tänä vuonna äitienpäivä ei alkanut perinteisellä aamupalalla sänkyyn tuotuna, koska menimme mun vanhempien luokse heti aamupalaksi. Felix toi kuitenkin aamulla sänkyyn päiväkodissa tekemänsä lahjan. Hän oli tehnyt hienon kortin jonka toiselle puolelle oli kirjoitettu mitä kaikkea Felix tykkää tehdä mun kanssa. Hän oli tehyt myös sydämen mikä sisälsi kehäkukan, ruiskaunokin ja pioniunikon siemeniä. En ollut ennen kuullutkaan tälläisistä, mutta onneksi nyt sain tietää, koska tämähän on loistava lahjaidea vaikka häihin vieraslahjaksi. Istutettiin eilen sydän ja todella toivon, että siemenet puhkeavat kukkaan. Olisi niin ihana saada Felixin tekemät kesäkukat. Joni oli ostanut kauniita valkoisia ruusuja ja fazerin uutuuden dumle banaani suklaalevyn mikä oli ihan hyvän makuista. 
 

Nämä askarreltiin kotona isoäideille.

Syötiin heti aamupalalla mun äidin tekemää lohivoileipäkakkua ja jälkkäriksi mun tekemää dumle-juustokakkua. Lähdin Alexin kanssa kotiin jo siinä kymmenen maissa ja Felix jäi vielä viettämään päivää mummin ja pappan luokse kun mun velikin oli tulossa myöhemmin päivällä kylään. Joni taas vietti äitienpäivän tehden meidän ulkoruokapöydälle penkkejä.

 
Lähdin Alexin kanssa hänen päikkärien jälkeen takaisin mun vanhempien luokse ajatellen, että syödään päivällinen siellä ja vasta sitten lähdetään kaikki kotiin, mutta kun päästiin sinne niin Felix nukkui sohvalla ja hän oli aivan kuuma. Hän oli aivan terve koko aamupäivän, mutta kuin nappia painamalla oli tullut kipeäksi ja nukahtanut sohvalle. Lähdettiin siis samantien kotiin, että sain mitattua kuumeen ja annettua lääkettä. Kun päästiin kotiin niin Felix oksensi eteisen matolle ja kuumetta olikin 39 astetta, mutta onneksi lääke laski kuumeen nopeasti. Maanantaina oli enää vain lämpöä ja pientä nenän vuotoa ja eilen tiistaina hän oli jo täysin terve eikä ollut lämpöä tai mitään. Onneksi tauti meni nopeasti ohi, mutta oli kyllä outo tauti kun oli noin nopea?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti