29.12.2021

Joululahjat

Felix sai meiltä vanhemmilta tänä vuonna autoradan lisäautojen kera (nämä olleet kaapissa jemmassa pari vuotta ja nyt vasta muistettiin antaa), traktoriradan, kanin loikka pelin, pureva krokotiilipelin, taskulampun, pyjaman, tarravihon ja tarroja, nimikoidun pefletin ja Vainun ajoneuvon kanssa. 

Kummeilta hän sai Ryhmä Hau labyrintti pelin, kirjan ja robotin. Mun vanhemmat antoi porakoneen, piirrustuslevyn, leikkiruokia, kauppakorin ja -tavaraa ja joulukirjan (yhteinen pojille, mutta laitoin nyt tähän yhteyteen). Jonin isä osti valmiiksi polarn o pyretin välikausitakin, lohikäärmeen, palapelin ja oppi&ilo puuhakorti, meillä oli samanlaiset puuhakorit jo ennestään.


Alex sai maltillisemmin lahjoja, koska hän ei tarvitse juuri nyt oikein mitään. Nämä mitä hän sai on tarpeellisia ja toivottuja. Meiltä hän sai myös nimikoidun pefletin valmiiksi ja tilasin hänelle joulupallon kuuseen, mutta se ei ole ehtinyt vielä tulemaan. 

Yhdeltä kummilta hän sai Gugguun bodyn ja koristejunan hänen nimellään. Mun vanhemmilta hän sai kevyttoppahaalarin, taikamukin ja kirjoja (nämä oli yhteiseksi, mutta on enemmän Alexin tasoisia). Jonin isä antoi fleecehaalarin ja pehmokuutioita. 
 

Minä sain lahjaksi vanhemmiltani iittalan teema astiaston keittolautasia 6kpl, marimekon mustavalkoisen unikko essun, patalapun ja kintaan, kalenterin ensi vuodelle, suklaata, sukkia, arvan ja rahaa. Jonin isä antoi minulle purkin ja 6kpl iittalan teema astiaston pieniä 17cm lautasia. Yhteiseksi Jonin kanssa saimme häneltä myös konvehtirasian.

Joni antoi palapelimaton ja toivon todella, että tämä toimii! Tykkään tehdä palapelejä, mutta ei ole oikein tilaa pitää pitkään palapeliä leväällään missään kun en kuitenkaan ihan muutamassa päivässä ehdi sellaista tekemään. Lisäksi sain keittiön tiskialtaaseen mustan rätin pidikkeen, konvehtirasian ja myös marimekon essun. Huono tuuri, että sain kaksi essua. Joni palauttaa hänen ostaman, koska menee helpoimmin niin. Hänen ostama essu oli muuten samanlainen, mutta siinä kukan keskellä oli harmaata.
 
 
Itse menin tänä vuonna lahjojen kanssa siitä mistä aita on matalin, koska nyt olen hoitovapaalla. Isälleni annoin nimikoidun pefletin ja konjakkipullon. Äidilleni punaviinin, kaula- ja korvakorut, kaksi pientä kynsilakkaa ja kynsilakkapullon pidikkeen.Veljelleni annoin kaksi kahvimukia ja kaksi leffalippua. Joni sai vain talouspaperirullatelineen, koska aiempi alkoi menemään rikki. Yhtä käytännöllinen lahja kuin minun saama rätin pidike lavuaariin. 


EDIT: Tulin lisäämään Jonin isän antamista lahjoista kuvan, koska hän toi lahjat meille vasta 8.1. kun sairastelimme jouluna. Sen takia myöskin kaikkien meidän lahjat on nyt samassas kuvassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti