20.12.2021

Alex 9kk

En käsitä, että meidän vauva on ollut täällä meidän kanssa yhtä kauan kun hän oli mahassa, uskomattoman nopeasti aika on mennyt! Hän on niin ihana ja valloittava pieni poika. Mitä meidän yhdeksänkuiselle Alexille sitten kuuluu? Hänelle kuuluu hyvää, koska toinen antibioottikuuri paransi korvat ja uusia taitoja on tullut paljon.

Hän osaa nousta seisomaan tukea vasten ja nousee ihan mitä vasten tahansa. Tarkkana ja nopea saa olla, että pysyy hänen perässään, koska en uskalla antaa hänen yksin seistä kun hän voi kaatua yhtä nopeasti kuin nousta seisomaankin. Hän pysyy tukevammin ja pidempiä aikoja istumassa lattialla ja itse istumaan nousemista harjoittelee kovasti ja siinä välillä myös onnistuu. Yläetuhampaat on juuri nyt tulossa läpi tai toinen tulikin jo tänään läpi ja viereinen tulee varmasti huomisen aikana. Alex on myös sanonut äiti ja kun pyytää sanomaan hän useimmiten sen sanoo. Tämän on todistanut useampi henkilö ja olen saanut myös onneksi videoitua.
 
Neuvola meillä oli viime viikolla vaikka tosiaan neuvola-lääkärin pitäisi olla 8kk iässä, mutta me jouduimme odottamaan aikaamme lääkäripulan takia. Neuvolassa kaikki oli oikein hyvin ja Alex kasvaa hienosti. Hän painaa nyt 10,180g (9295g) ja pituutta on 76,3cm (72,4cm). Suluissa 6kk mitat. 

Alex nukkuu edelleen kahdet päikkärit, kummatkin sisällä omassa sängyssään. Ensimmäiset klo 9.30-10 ja toiset klo 13-15. Imetyksiä päivään mahtuu viisi ja yöllä sitten X määrä. Kiinteitä syödään neljä kertaa päivässä ja pääasiassa kaikki ruoka maistuu. Vaatteissa on käytössä koko 80 ja vaipoissa on vielä käytössä 5 koko. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti