22.8.2021

Alex 5kk

Meidän hurmaava Alex on kasvanut hyvin kuluneen kuukauden aikana ja nyt on hieman tasaantunut kasvu. Torstaina neuvolassa mitat oli 71,2cm (69,5cm) ja 8780g (8100g). Suluissa 4kk mitat. Hän on edelleen pelkällä rintamaidolla, mutta aloitellaan tässä jossain kohtaa ennnen puolen vuoden ikää maistelut. Neuvolassa saatiin myös viimeinen annos rotaa ja kaksi piikitettävää rokotetta joista vain toisesta tuli pieni itku. Rokotteista tuli paikallisoireena punoitusta ja pistoskohdat on kovat, toivottavasti enää ei muuta tulekkaan.
 
Meidän brunette on tiputtanut lähes kaikki tummat hiuksensa ja tilalle on tullut pieniä vaaleita hiuksia mitkä ei vielä pitkälle näy. Outoa että hänestä tulee blondi kun tottui niin noihin tummiin hiuksiin! Alex oppi viime viikolla kääntymään mahalta takaisin selälleen ja jos hän haluaisi niin näin pyörimällä pääsisi etenemään kunnolla. Akselinsa ympäri hän on myös pyörinyt jo tovin. Kaikki menee edelleen suuhun varpaita myöden ja muutenkin kuolaa aika tavalla. Hampaita ei ole vielä näkyvissä. Alex on hyväntuulinen ja hymyileväinen vaikka ei tällä hetkellä viihdy oikein missään muualla kuin sylissä liikkeessä.
 
Tällä hetkellä Alex nukkuu kolmet päiväunet noin klo 9-10, 12-14 ja 16.30-17. Aamu meillä alkaa klo 7 ja yöunille mennään jo 18.15-18.30. Vaatteissa siirryimme juuri kokoon 74 mikä tuntuu ihan hurjan isolta! Tuli jopa kiire hankkia vielä muutamat 74 ja jo valmiiksi 80 koon vaatteita, että on sitten valmiina kun siihen siirrytään. Öisin käytämme tällä hetkellä 5 koon vaippoja, mutta päivisin 4 koko on vielä oikein hyvä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti