30.4.2021

Felixin syntymäpäivät

Felix ei tänäkään vuonna saanut ansaitsemiaan synttärijuhlia ainakaan ajallaan, mutta muistettiin synttärisankaria kuitenkin muutoin. Ensin sunnuntaina mun vanhemmat ja Jonin täti tuli meille pihalle viettämään aurinkoista ja kuumaa päivää. Mun vanhemmat ja kummieno oli hankkinut Felixille lahjaksi hienon pyörän ja mun äiti teki dinosauruskakun, koska dinosaurus teemalla oltaisiin juhlat vietetty. Päiväkotiin Felix vei syntymäpäivänään muumikeksejä ja hänelle laulettiin ja hän sai kortin. He olivat myös lähettäneet raketteja ilmaan synttäreiden kunniaksi.

 
Pyörän lisäksi Felix sai pihalle trampoliinin, kirjoja, jojon, sähköhammasharjan, dinosaurus muovailuvahaa ja puuhakirjan sekä volvo XC90 sähköauton. En kannata lahja paljoutta missään juhlissa, mutta näitä oltaisiin muutenkin hankittu, joten ne on tässä kevään kynnyksellä helppo kategorisoida synttärilahjoiksi. Ja kaikki tietty sai hieman eriin aikaan eikä samalla kertaa kaikkea. 

 
Varsinaisena syntymäpäivänä käytiin vauvan kanssa myllyn juhlamaailmasta ostamassa numero- ja dinosauruspallot synttärisankarille ja hän piti niistä todella paljon. Ostin myös siniset pikarit ja arnoldsin donitsit meille ja kun Joni tuli kotiin niin skoolasimme ja herkuttelimme yhdessä. Oli ihana hakea Felix päiväkodista ja yllättää palloilla ja vielä minisynttäreillä perheen kesken. 


Täytyy sen verran vielä palata pallojen hakuun, että katsoin jo reilu kuukausi sitten valmiiksi mitkä pallot ostan ja katsoin, että juhlamaailma aukeaa klo 10, joten tähdättiin myllyyn juuri kymmeneksi, koska en koronan aikana halua hillua kaupoissa ylimääräistä. No ovelle päästyä ovessa lukeekin, että aukeaa vasta klo 11! Tämä muutos oli tehty kolme viikkoa sitten enkä tajunnut lähempänä tarkistaa aukioloaikoja... Olin hieman turhautunut ja ei auttanut muu kuin kierrellä kaupoissa tunti ja teinkin hyviä ostoksia lähinnä Felixille mitkä olisin muuten tilannut nettikaupoista. Tästä lähin tarkistan aina kauppojen aukioloajat oli kyseessä mikä kauppa tahansa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti