22.3.2018

REMONTTI: Asuntoesittely, osa 1 (kt, oh, käytävä)

Nyt kun remontti on valmis niin aloitan esittelemällä asuntoa pienemmissä osissa. Aloitan esittelemällä yhtenäisen tilan johon kuuluu olohuone, keittiö ja käytävä. Tästä voi käydä katsomassa miltä nämä tilat näytti ennen. 

Keittiön ja olohuoneen/eteisen välistä purettiin seinät. Nyt tila on ihanan avara.


Tästä kulmasta poistettiin meille turhat kylmähuone ja toinen siivoushuone. Näin saatiin paljon lisää tilaa keittiöön kun yksi seinä purettiin kokonaan, jossa aiemmin oli esim. jääkaappi. Makuuhuoneen ovi kääntyi ennen olohuoneessa toiselle puolelle ja jäi törröttämään suoraksi kun sohva oli tiellä. Halusimme vaihtaa oven aukeamissuuntaa ja tämän vuoksi tähän piti ostaa kokonaan uusi ovi, koska vanhaa ovea/puitteita ei saanut käännettyä. Muualla on siis alkuperäiset vanhat ovet, maalautimme ne vain valkoisiksi.
Kun kävin täällä joskus ajat sitten ensimmäistä kertaa tiesin heti, että haluan käytävälle juuri tähän kohtaan senkin ja sen päälle joko peilin tai valokuvia hienoilla kehyksillä. Tuotti aika paljon päänvaivaa löytää sopivan kokoinen senkki, koska syvyys sai max olla 35cm, ettei käytävästä tule liian ahdasta. 
Olin jo menossa ostamaan yhtä lipastoa jonka näin mainoksessa, vaikka se ei ihan tuntunut oikealta. Liikkeessä olikin tietokoneet juntturassa, joten kiertelin liikettä aikani kuluksi ja törmäsin tähän senkkiin! Tämä on täydellisen kokoinen tähän kohtaan ja oli vielä halvempikin kuin se mitä alunperin menin hakemaan. Onneksi tietokoneet oli nurin ja löysin tämän, en voisi olla tyytyväisempi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti