12.3.2018

Baby Showerit

Lauantaina mut yllätettiin Baby Showereilla! Mun vanhemmat tuli yhtäkkiä pihalle ja äiti passitti mut menemään iskän kanssa jonnekkin pariksi tunniksi, mentiin skanssiin. Tulin kotiin kahdelta ja koti oli koristeltu ja vieraita saapunut. Kaikki oli laitettu nätisti, pöydässä oli hyvää ruokaa ja herkkuja ja tietenkin hyvää seuraa oli tarjolla! Ohjelmaa oli juuri sopivasti ja mun mielestä vauvakutsut oli tosi onnistuneet. Kiitos vielä kaikille!




Kutsut alkoi sinisellä alkumaljalla, jonka jälkeen oli ensimmäinen ohjelmanumero. Jokainen vieras toi oman vauvakuvan ja mun piti arvata ketä on missäkin kuvassa. Se oli yllättävän haastavaa, mutta sain melkein kaikki oikein ensimmäisellä arvauksella.
Tämän jälkeen alettiin syömään, suolaisena tarjolla oli vihersalaattia, kinkku-makaronisalaattia, salamipiirakkaa, lihapullia, patonkia ja valkosipulilevitettä. Makeana oli mahakakku, kahta lajia pikkuleipiä, vaahtokarkkeja ja marianneja.



Syömisen jälkeen pääsin avaamaan lahjoja, jotka oli kaikki mieleisiä ja sellaisia joita kaipasinkin, mutten ollut itse vielä ainakaan syystä tai toisesta hommannut. Sain mm. vauvakirjan, imetyskorun, milestone vauvakortit, vauvalle muutamat vaatteet ja aurinkolasit, tuttipullon, pieniä henkareita, vaippakakusta kaikkea tarpeellista.. jne.

Lahjojen availun jälkeen eteeni tuotiin neljä kakkavaippaa joissa kuitenkin oli onneksi sulatettua suklaata! Mun piti arvata mitä suklaata missäkin vaipassa on. Taisin kaksi arvata heti ja muutamassa kesti hetken. Suklaina oli Maraboun minttusuklaa, Fazerin sinistä, Fazerin mustikkasuklaata ja Maraboun daimia.



Perinteisesti arvuuteltiin lapuille pojan syntymäpäivää, kellonaikaa, painoa ja pituutta. Itse arvasin että menee pisimpään ja muut laittoi aika lähelle laskettua aikaa arvaukset. Kiva nähdä ketä osuu lähimpään missäkin kategoriassa. Laitoin laput talteen vauvakirjaan niin pääsen heti katsomaan voittajat.

Viimeisenä vielä piti silmät sidottuna ja pari kertaa pyörähtäneenä saada laitettua vauvalle napanuora oikeaan kohtaan. Ketään ei osunut kohdilleen, mutta lähellekkin päästiin, tosin muutamalla meni kokonaan ohi vauvan ;).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti