2.8.2022

Heinäkuun viimeinen viikonloppu

Perjantaina heräsin huonosti nukutun yön jäljiltä niin väärällä jalalla kuin vain voi. Enkä päässyt oikein koko päivänä huonosta aamusta yli kun tuli vielä ylimääräistä säätöä Alexin päiväkodin aloitukseen liittyen tai sen lykkäämiseen kun ei kerran aloita vielä elokuun alussa vaikka paikka haettiinkin alkavaksi 1.8. Jouduin soittelemaan muutamaan eri paikkaan, että sain oikean henkilön kiinni, mutta aloitusta saatiin lopulta siirrettyä kolmella viikolla niin ei tarvitse maksaa turhaan maksuja kun ei kerta ole vielä aloittamassa. Sanoin Jonille puhelimessa, että nyt kelpaisi joku mökki- tai hotelliloma ihan yksin kun olin niin kireänä huonon päivän takia ja Joni sanoi, että voin hyvin mennä, kyllä hän poikien kanssa pärjää. Puhuin tästä myös äidilleni ja hän ehdotti jos menisin heille yöksi kun he ovat mökillä niin saisin olla ihan yksin ja rauhassa. Tämä kävi Jonille, joten kun hän tuli töistä kotiin niin lähdin neljältä kauppaan ostamaan itselleni syötävää ja pojille tuliaiset, Felix sai nerf pyssyn ja Alex kirjan. Olin mun vanhempien luona viiden maissa ja ensimmäiseksi söin ja sitten katsoin telkkaria ja olin vaan. Ilta meni todella nopeasti vaikka en tehnyt mitään ihmeellistä. 

Menin nukkumaan hieman aiemmin kun normaalisti ja aamulla heräsin puoli seitsemältä kuten aika usein kotonakin. Jäin kyllä sänkyyn makoilemaan ennen kun nousin. Oli niin outoa aamulla tehdä aamupala vain itselleni! Keitin kaksi kuppia kahvia ja laitoin patongin uuniin ja söin aamupalan tv:stä Koskinen sarjaa katsoen. Tuntui siltä kun olisin unohtanut jotain kun aamujutut oli niin nopeasti tehty. Lähdin kotiin jo yhdeksän maissa, että ehdin ulkoilla poikien kanssa. Mentiin leikkipuistoon ja pelaamaan kentälle jalkapalloa. Oli kyllä ihana miniloma ja tuli tarpeeseen! 


 
Sunnuntaina mentiin Felixin kanssa kahdestaan ensimmäistä kertaa Leo's Leikkimaahan heti aamulla kun se aukesi. Felix oli niin innoissaan kun heti sisäänkäynnillä oli eläimiä vastassa. Meillä oli kolme tuntia aikaa olla ja aika meni kyllä todella nopeasti. Meillä oli niin hauskaa ja oltiin molemmat ihan hikisiä kun vauhtia riitti. Mentiin tosiaan heti yhdeksäksi ja silloin samaa aikaan tuli yksi lapsi äitinsä kanssa niin oli kyllä hyvä ajoitus kun saatiin olla ensimmäinen tunti melkein kahdestaan koko paikassa. Leikkimisen jälkeen mentiin syömään hampparit ja ranskalaiset. Mennään varmasti uudestaan!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti