20.12.2020

Karkkireet

Meillä on lähimpien työkavereiden kanssa ollut tapana joka joulu muistaa toisiamme pienellä lahjalla. Aloinkin taas hyvissä ajoin miettimään mitä voisin heille tänä vuonna antaa. Pinterest oli kovassa käytössä ja löysin monta hienoa kuvaa karkkireestä. Päätin tehdä karkkireet ja aloitin hyvissä ajoin ostamaan eri karkkeja, jotta voin kokeilla mitkä karkit sopivat tähän rekeen. En käy vieläkään kaupassa, joten en päässyt sinne sovittelemaan karkkeja päällekkäin, joten joka kauppakassilla otin muutamaa eri karkkia kerrallaan, että pystyin testailemaan. 

Alusta asti oli selvää, että reen "jaloiksi" tulee piparminttutangot ja alimmaiseksi karkiksi kitkat. Sen jälkeen päädyin laittamaan twix ginger cookie suklaapatukan, paketoituna lauantai mini karkkiaskin, pandan joulupukki suklaapatukan, päällimäiseksi royal konvehdin ja rekeä ohjaamaan pikku joulupukin. Teippasin ensin piparminttutangot kitkatteihin kiinni, sen jälkeen kaikista karkeista ne päädyn "lerpakkeet" siististi piiloon ja sitten teippasin karkit toisiinsa kaksipuolisella teipillä. Kun karkit oli kasassa laitoin karkkien ympäri lahjanarua tukemaan settiä ja tuomaan viimeisen koristeen rekeen. Pienet kortit ujutin lopuksi sivulle lahjanarun alle, koska en olisi niitä saanut muualle järkevästi. 
 
Työkaverini teki samanlaiset reet, mutta hänellä oli karkkien sijaan kaksi paketoitua lahjaa kitkatin päällä. Toisessa oli body shopin pieni käsirasva ja toisessa pieni oikeasti hyvän tuoksuinen käsidesi! Mulla ei käynyt jostain syystä edes mielessä, että rekeen voisi laittaa muutakin kuin karkkia, eli jos joskus teen näitä toiste niin voisin myös miettiä laittaisinko jotain muutakin karkin kanssa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti