Näin Iinan blogissa herkullisen fetadipin ohjeen ja klikkasin samantien
ainakset ostoskoriin! Tiesin jo pelkästään aineksia katsoessa, että tämä
ei voi olla muuta kuin hyvää. Tosin hunajan fani en ole, mutta päätin ensimmäisellä kerralla
kokeilla sen kanssa kuten alkuperäisessä ohjeessa oli, jos vaikka
olisinkin tykännyt. Tänään tein jo toisen satsin, mutta
tällä kerralla jätin hunajan laittamatta, koska tämä ei minun mielestä
sitä kaipaa ja on parempaa ilman. Jätin hunajan kuitenkin ohjeeseen
sulkeissa niin jokainen voi oman maun mukaan laittaa tai olla
laittamatta. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan, tämä on niin taivaallisen hyvään ja tekoonkin meni
vain noin 5min ja leivän voi myös halutessaan korvata
dippivihanneksilla!
AINEKSET
150g feta-juustoa
150g maustamatonta tuorejuustoa
150g Creme Fraichea
1 kevätsipuli varsineen
3 valkosipulin kynsi
(Hunajaa)
Mustapippuria
Leipää, esim Ciabattaa
Valkosipuliöljyä
1. Sekoita vatkaimella feta, tuorejuusto, creme fraiche ja valkosipuli keskenään.
2. Silppua kevätsipuli pieneksi.
3. Laita dippi kulhoon (ja tee keskellä kolo ja kaada kolo täyteen hunajaa).
4. Ripottele päälle silputut kevätsipulit ja rouhi mustapippuria päälle.
5. Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi ja pyöräytä nopeasti öljyn kanssa kuumalla pannulla.
6. Tarjoile dipin ja leivän kanssa!
Nam, kuulostaa ja näyttää hyvältä, pitää kokeilla
VastaaPoistaKiva kuulla, vahva suositus kyllä tälle!
Poista