18.11.2019

"Hulvattomuuksia horisontissa" joulukalenteri

Tein Jonille isänpäiväksi "hulvattomuuksia horisontissa" joulukalenterin. Kalenteri sai nimensä putouksen hahmon Taika Pasin mukaan, koska se oli vaan niin hauska! Bongasin viime vuonna, vitsikalentereita, joten päätin tänä vuonna tehdä sellaisen omalla tavallani. Multa löytyi juuri sopivasti valmiina yksi harmaa ja yksi punainen paperi, joten päätin käyttää niitä ja ottaa ihan valkoisen paperin kolmanneksi, jotta sain jokaisesta paperista leikattua saman kokoisia ja saman määrän luukkuja.

Kun olin leikannut paperit oikean kokoisiksi aloin miettiä omasta mielestäni hauskoja ja melko lyhyitä puujalkavitsejä. Aika monta tuli mieleen, mutta jouduin myös käyttämään nettiä apuna. Sitten aloin kirjoittamaan niitä lapuille, rullasin rullalle ja kiinnitin punaisen jouluisella teipillä. Tuo teippi pysyy aika huonosti kiinni kuten arvelinkin, mutta laitoin aika reilusti ja osaan pistin jälkeenpäin lisää.


Valmiisiin rulliin kirjoitin vain tussilla luukkunumerot, koska en löytänyt cittarista kuin yhden laisia liian isoja numeroita! Aikaisempina vuosina niitä on ollut paljon erilaisia, mutta nyt tosiaan vain yhdenlaisia, jotka oli tähän tarkoitukseen aivan liian suuria.Valmiit rullat tuollaiseen kippoon mikä meillä oli jo ennestään, ensin mun piti ostaa tätä varten uusi, mutta en halunnut tuhlata taas johonkin kippoon kun niitä löytyy ennestäänkin jokunen.

Tosiaan tässä on oiva pienen budjetin joulukalenteri, johon toki voi saada menemään paljonkin, mutta parhaimmillaan kaikki tarvittava löytyy jo kotoa. Toivottavasti tämä kalenteri antaa vähän hauskuuttakin joulukuisiin aamuihin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti