Tein nyt myös ensimmäistä kertaa tuollaista ganachea, ja sekin onnistui. Olen ihastellut kakkuja joissa suklaa valuu hienosti reunoilta, mutta en ole uskaltanut kokeilla, mutta nyt ehkä uskallan kokeilla!
POHJA
4 munaa
1,5dl sokeria
1dl perunajauhoja
4rkl kaakaojauhetta
1tl vaniljasokeria
1tl leivinjauhetta
TÄYTE
290g Pandan valkosuklaata
400g maustamatonta tuorejuustoa
1dl kuohukermaa
KUORRUTE
1dl kuohukermaa
145g Pandan tummaa suklaata
KORISTELUUN
Pandan valkosuklaata
Kinder minimunia
1. Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi, mieluiten 15imn ajan.
2. Yhdistä perunajauhot, kaakaojauhe, leivinjauhe ja vaniljasokeri.
3.Siivilöi jauheseos muna-sokerivaahtoon ja sekoita tasaiseksi varovasti käännellen.
4. Levitä taikina leivinpaperin päälle pellille ja kypsennä 225-asteisessa uunissa noin 8min.
5. Kumoa kääretorttulevy sokeroidulle leivinpaperille. Poista paistopaperi varovasti ja jätä se pohjan päälle, jotta pohja ei kuivu.
6. Valmista täyte vaahdottamalla kerma ja sekoita joukkoon huoneenlämpöinen tuorejuusto.
7. Sulata mikrossa valkosuklaa ja sekoita kerma-tuorejuustomassaan. Laita täyte jääkaappiin hyytymään noin 30 minuutiksi.
8. Täytä kääretorttu ja rullaa se leivinpaperin avulla. Anna kääretortun hyytyä vähintään 4h, mutta mieluiten yön yli.
9. Valmista suklaaganache hienontamalla suklaa ja kaada päälle kiehautettu kerma. Sekoita tasaiseksi ja kuorruta kääretorttu.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti