Alkuruuaksi tein graavilohi-tartarleipiä.
Pääruuaksi nachokuorrutettua broilerinpihvejä.
Jälkiruuaksi piti olla marjarahkaa, mutta töistä jäi niin paljon halloween munkkeja, joten toin niitä jälkkäriksi.
Graavilohi-tartarleivät
Saaristolaisleipää
150g graavilohta
1 punasipuli
1 vihreä omena
1½rkl sinappia
1tl pippuria
200g kevyt crème fraiche
1. Leikkaa leipäviipaleista tummat reunat pois. Voitele leivä.
2. Leikkaa lohiviipaleet pieniksi paloiksi. Hienonna punasipuli. Leikkaa kuorittu omena pieniksi kuutioiksi. Yhdistä kaikki lohitartarin ainekset.
3. Lusikoi seosta leiville.
4. Koristele oman maun mukaan.
Aikaa näiden tekemiseen menee noin 20min.
Nachokuorrutettu broilerinpihvi ja riisi
200g herne-maissi-porkkanaa
2,5dl kolme juustoa ruokakermaa
½tl currya
1rkl sokeria
1dl maissilastuja
130g mustaleima raastetta
600g marinoituja broilerin fileepihvejä
1. Lisää juustokermaan curry ja sokeri. Sekoita seos kasvisten joukkoon.
2. Murenna tacolastut. Sekoita muruseos lautasella juustoraasteen joukkoon.
3. Kasta broilerifileiden yläpuolet muruseokseen. Nosta fileet vuokaan
kasvis-hedelmäpedille kuorrutettu puoli ylöspäin. Ripota loppu muruseos
fileille.
4. Kypsennä 200 asteessa n. 40 min.
Valmisteluihin meni vain noin 10min, helppoa ja nopeaa!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti