31.8.2024

40v juhlat

Joni täytti tosiaan 40-vuotta 1.5. mutta juhlat järjestettiin vasta 3.8. Hän ei ollut ihan varma haluaako juhlia edes, mutta ajatteli kesän alussa järjestää jotkut pienet juhlat, mutta aika vaan kului eikä juhlia tullut järjestettyä. Sitten annoin "uhkavaatimuksen", että joko hän nyt itse järjestää sellaiset kun hän haluaa tai sitten minä alan järkkämään ja hän päätyi sitten siihen, että minä järjestän. Laitoin sitten parille hänen kaverilleen viestiä ja sovittiin yhdessä päivä mikä sopii heillekin, koska varoitusaika oli melko lyhyt. 

Juhlat pidettiin Jonin isän harrikkatallilla mikä on oikein kiva ja rento paikka. Yläkerrasta löytyi baaritiski, biljardipöytä ja tietty istumapaikkoja. Alakerrassa oli juomakaapit ja laitetiin pitkiä pöytiä buffaa ja ruokailua varten. Tarjoilujen kanssa mentiin helpolla eli tilattiin samana päivänä läheisestä pizzeriasta viittä erin makuista pizzaa. Maistui kaikille ja sopivasti jäi melkein kaksi pizzaa niin saatiin siitä vielä seuraavan päivän lounas. Jälkkäriksi leivoin ensimmäistä kertaa viskijuustokakun. Se onnistui ihan ok, mutta ei tullut riittävän makeaksi, joten extempore tein päälle vielä suklaakiilteen mikä toi hieman makeutta. Ohjelmaa ei muuten ollut, mutta tein sellaisen visailun Jonista. Kaikkien piti valita kummasta vaihtoehdosta luulee hänen pitävän enemmän. Tämä oli todella hauska ja vastaukset nosti kyllä tunteita hyvällä tavalla! :D Yksi sai 9/10 oikein!



Mun vanhemmat oli meillä poikien kanssa, joten me mentiin heidän luokse yökylään. Jonin yksi kaveri tuli myös, koska hän tuli pidemmän matkan takaa. Hän tuli seuraavana päivänä meille vielä kylään ennen kuin lähti ajelemaan kotiin.