21.6.2017

HÄÄT: Täydellinen hääpäivä 17.06.2017

Niin se meidänkin hääpäivä tuli ja meni. Yli vuosi sitten alettiin suunnittelmaan ja odottamaan ja yksi hujaus kun päivä oli jo ohi. Meidän päivä oli kaikin puolin onnistunut. Itse hääpari viihtyi hyvin ja vieraat näyttivät viihtyvän. Juttua näytti riittävän alusta asti pöydissä vaikka ei kaikki toisiaan tuntenutkaan.
Koristelut, kattaus ja kukat oli sitä mitä kuvittelinkin = yksinkertaista, lempeää ja sopivasti blingiä. Erityisesti yllätti hääkimppu ja viehe, koska annoin todella ympäri pyöreän kuvauksen mitä kimpulta haluan ja he osasivat tehdä kauniin kimpun. Kimppu sopi hyvin yhteen juhlapaikan kukkien kanssa, vaikka ne tulivat eri paikoista.


Ruoka oli äärettömän hyvää, harmi etten jaksanut syödä enempää! Hääkakku ja muut jälkkäri pöydän antimet oli myös herkullisia. Ohjelmaa vaikutti olevan sopivasta, koska kaikille jäi vapaaseen seurusteluun myös hyvin aikaa. DJ soitti hyvin ja hyvää musiikkia ruokailusta yön pikkutunneille asti.
Sääkin loppuen lopuksi oli hyvä vaikka viikkoa aiemmin säätieto näytti että lauantaina sataisi vettä ja olisi aika viileää, mutta päivä päivältä sääennuste parani. Lauantain sää oli mielestäni täydellinen häihin. Ei satanut, ei tuullut, ei ollut liian kuuma tai kylmä, oli puolipilvistä (parempi kuvien kannalta) ja sää pysyi lämpimänä pitkälle yöhön asti.


En muistanut kaikkia eritellä, mutta kaikki onnistui ja kaikkeen olin tyytyväinen! En keksi mitään minkä muuttaisin tai tekisin toisin (olisin voinut juoda vettä enemmän illan aikana :D). Tämä oli tälläinen pikainen fiilistely häistä. Alan kertomaan tarkemmin häistä ja yksityiskohdista omissa postauksissaan, ettei tule yhtä pitkää ja sekavaa kertomusta. Toivottavasti saan myös pian lisää kuvia joita voin tänne jakaa!

2 kommenttia: