28.6.2017

HÄÄT: Puhalluskuplat

Olen aina haaveillut, että kun menen naimisiin niin kirkon jälkeen puhallettaisiin puhalluskuplia perinteisen riisin heiton sijaan. Siispä tilasin jo hyvissä ajoin puhalluskupla pulloja ilman täytettä. Yhtenä toukokuun sunnuntaina alettiin äidin kanssa täyttämään puhalluskuplia ihanassa aurinkoisessa säässä. Yhteensä täyttöön ja somistukseen meni varmaan noin kaksi tuntia.


Ostin kaksi ihan tavallista saippuakupla pulloa ja kaadoin nestettä ensin pieneen kannuun ettei mene niin paljon haaskuun. Minä täytin pullot ja äiti sillä aikaa leikkasi harmaasta ja valkoisesta organzanauhasta sopivia pätkiä ja teki jokaiseen sydän korkkiin rusetin koristeeksi. Tehtiin molemmilla väreillä yhtä monta. Kun olin saanut kaikki täytettyä siirryin auttamaan nauhojen leikkaamissa ja tarkistin, että rusetit on nätisti solmittu.


Onneksi äiti oli säästänyt 28-vuotta sitten heidän häihinsä ostetut korit, koska nämä puhalluskuplat mahtuivat juuri hyvin toiseen niistä ja veljeni oli ne helppo jakaa vieraille. Isoveljeni sai siis kunnian jakaa kuplat, koska hän on sopivasti ainut sisarus.

Puhalluskuplat lenteli kirkon pihalla kiitettävästi, vaikka tuli aika vähän kerrallaan pienen koon vuoksi. Mutta se oli ihan positiivista ettei koko naama ollut märkänä kuplien poksahdellessa naamaan.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti