4.6.2017

HÄÄT: Hääaamun toiveita

Olen paljon pohtinut hääpäivän kulkua ja miettinyt kuina aamu lähtee käyntiin, varmaan huonosti nukutun yön jälkeen. Haluaisin, että hääaamu sujuisi mahdollisimman rauhallisesti ja stressittömästi! Tärkeää on varata tarpeeksi aikaa aamuun, ettei vaan tule kiireen tunnetta ja täytyy muistaa syödä! Vaikka jännitys ehkä viekin ruokahalun, täytyy silti yrittää syödä jotain. Meillä on hyvä kun vihkiminen alkaa vasta klo 16.15, joten ei pitäisi tulla kiire. Tosin meidän hääkuvat otetaan ennen kirkkoa ja kuvauspaikalle mennään jo noin klo 14:45.

Äitini on ammatiltaan kampaaja, joten hän luonnollisesti tekee hääkampaukseni ja meikkaan itse itseni, joten mun ei tarvitse onneksi poistua kotoota. Hääkimppu on ainut mikää täytyy hakea, mutta eiköhän sen voi joku muukin hakea.. :)

Itse olen aika kova jännittämään, joten olen nyt jo yrittänyt miettiä miten saisin päivästä mahdollisimman stressittömän. Tärkeintä stressin lieventämiseksi on kuitenkin oma suhtautuminen, täytyy muistaa ettei kaikki aina mene niin kuin on suunnitellut ja mahdollisille muuttujille ei voi mitään. Päivästä tulee täydellinen vaikka jotain pieniä mokia tapahtuisikin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti