22.6.2017

HÄÄT: Häitä edeltävä päivä

Perjantaina kolmen maissa pakkasin auton täyteen koristuksia ja jälkiruokia, sitten hain autoon apurin ja lähdettiin ajelemaan kohti juhlatilaa. Paikalle tuli itse hääparin lisäksi kaaso, bestman ja hänen avopuoliso. Joni kävi aiemmin päivällä hakemassa meille heliumpallon hääautoa varten, mutta siitä tyhjeni ilmat päivän aikana, onneksi ehtivät hakea lauantaina uuden.

Kun saavuimme perille juhlatilan väki oli jo asetelleet pöydät, kattaneet ne ja sommitelleet kukkaset yhteen pöytään testiksi, (jotka hyväksyttiin). Meille jäi vaan muutama pikkujuttu vaikka he olisivat nekin voineet tehdä, mutta oli kiva itsekkin vähän koristella. Me koristelimme pöydät timanteilla, laitoimme jokaiselle terveisiä hääparille -lapun ja kynän, kiinnitimme nimilaput vieraslahjoihin ja laitoimme ne pöydille osaksi kattausta. Laitoimme myös vessakorit valmiiksi ja pöytäkartan oveen kiinni. Kaikkeen tuohon meni viideltä vain noin puolisen tuntia.Kävimme sen jälkeen vielä ulkona läpi hääpäivän kulkua ja kertasimme muutamia juttuja ja höpöttelimme niitä näitä.

Illalla kotona laitoin kaiken mahdollisen valmiiksi aamua varten ja pakkasin yökamppeita niin paljon kun ennalta pystyy. Menin nukkumaan noin klo 23 ja sain heti unen päästä kiinni, ei siis ollut jännitystä. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti