27.6.2017

HÄÄT: Kirkko ja hääauto

Meidän vihkikirkkona oli Mikaelinkirkko, olen aina tiennyt että haluan mennä siellä naimisiin, en vain sen takia kun vanhempani on siellä vihitty, vaan muutenkin se on mielestäni kaunein ja satumaisin kirkko Turussa. Onneksi sain varattua kirkon haluamallemme päivälle.

Hääkuvien oton jälkeen minä siirryin kaason ja kuvaajan kanssa kirkon morsiushuoneeseen odottelemaan ja sulhanen meni bestmanin kanssa sakaristoon. Isäni saapui myös morsiushuoneeseen, koska hän saattoi minut alttarille. Onneksi hän ehti paikalle ihan hyvin, sillä he unohtivat puhalluskuplat kotiin ja joutuivat kääntymään takaisin hakemaan niitä! :D

Päivän aikana ainut hetki jolloin jännitti oli se kun seisoimme isäni kanssa kirkon eteistilassa odottamassa, että ovet aukeaa ja marssi alkaa soimaan. Sekin jännitys laantui jo kävellessä. Taisimme kävellä turhan nopeasti, mutta muuten kirkko-osuus meni hyvin ja nopeasti. Meillä oli todella lyhyt ja ytimekäs vihkiminen.

Marsseina meillä oli mennessä Felix Mendelssohn ja pois tullessa Prinsessa Ruusunen, eli ihan perinteiset marssit. Olen aina pitänyt molemmista ja "aina" tiennyt mitkä ne tulee olemaan omana hääpäivänä, onneksi sulholla ei ollut mielipidettä marssien suhteen.


Hääautona meillä toimi Jonin isän Pontiac. Joni ajoi itse hääauton kirkolta juhlapaikalle ja minä sain maistella päivän ensimmäiset skumpat samalla. Mielestäni tämä auto sopii täydellisesti hääautoksi juuri meille, koska on jotenkin "meidän näköinen". Värikin on paras mahdollinen häihin ja tämä auto on mielestäni sen verran näyttävä ettei se tarvitse sen enempää koristeita. Auton perässä meillä oli roikkumassa mun vanhat tennarit, energiajuoma tölkkejä ja pulloja, sekä autossa meillä oli myös vaalea mr & mrs heliumpallo. Pidimme koko matkan katon alhaalla ja tietty heliumpallo irtosi viime metreillä ja pääsi karkuun!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti