14.7.2023

Zoolandia 14.7.2023

Mentiin tänään extempore koko perhe zoolandiaan. Haettiin aamulla evästä mukaan ja oltiin paikan päällä heti klo 10. Rannekkeen hinta on hieman noussut viime vuodesta eli oli nyt 28€, Alex alle 3-vuotiaana pääsi ilmaiseksi. Meillä kului aikaa 4,5h, oikeasti oltaisiin viihdytti pidempäänkin, mutta oli pakko lähteä kun Alex vielä tarvitsee päiväunet ja hän ei rattaisiin nukahda vaikka mikä olisi. Kun lähdettiin niin autoon nukahti muutamassa minuutissa. 


Onneksi molemmat mahtui tähän vierekkäin, koska Felix piti kättä Alexin ympärillä varmuuden vuoksi.
 
Kierrettiin kaikki mahdolliset jutut paitsi uimaan ei menty. Alexin lemppareita oli selkeästi sähköautot joista sisällä olevat oli enemmän minun mieleen, koska mahduin kyytiin niin ohjaaminen oli helpompaa. Ulkona oleviin autoihin mahtui vain hän niin jouduin selkä kyyryssä auttamaan ohjaamisessa, onneksi hän osasi itse painaa kaasua. Muita lemppareita oli pallomeri, leppäkerttu huvilaite sekä eläinaitauksessa olo ja vuohien syöttäminen. Hän oli niin söpö kun syötti jotain ruohoa (mikä oli sallittu ja oli valmiina aitauksessa) niin sanoi aina välillä vuohelle "iitosh" ja siirtyi syöttämään seuraavaa. 
 


 
Lännenkylässä Alex tykkäsi heittää ja viedä noita palloja tuonne eteen ja juoksi katsomaan kun pallot palautui koriin tuota putkea pitkin mikä menee aidan vieressä :D

Kysyin Felixiltä mikä oli kivointa reissussa niin hän vastasi taas, että kaikki. Lopulta mainitsi, että valjailla trampoliinilla hyppely ja lammessa veneily jäivät erityisesti mieleen. Itse taas pidin siitä pomppulinnasta missä on iso liukumäki, wipe out "pomppulinnasta" ja isompien huvilaitteista. Siellä on yksi laite joka menee korkealle ja laskee täysiä veteen, se oli ihan huippu. Felix ei siihen vielä päässyt pituuden eikä ikänsä puolesta ja siihen täytyy mennä yksin, joten tällä kertaa olin ainut kun siihen pääsi.


F aika oli 8s ja mun 13s.


Lopuksi vielä Felix sai onkia ankan ja voitti vihellyspillin. Oli kyllä todella kiva päivä ja oli kyllä joka euron arvoinen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti