16.7.2023

Serkun häät 15.7.2023

Eilen serkkuni meni naimisiin Vampulassa. Aamupäivällä hain isoveljeni ja menimme meidän vanhempien mökille laittautumaan ja odottamaan häiden alkua. Mun äiti laittoi heti mun hiukset nutturalla ja sen jälkeen meikkasin rauhaksiin. Vihkiminen alkoi klo 16 Vampulan kirkossa. Kirkko oli todella nopea, kesti noin 13min ja oltiin jo ulkona puhaltelemassa saippuakuplia. 
 

Kirkon jälkeen ajettiin juhlapaikalle eli Saunakosken lavalle. Häiden teema oli musta, valkoinen ja kulta ja se näkyi hienosti kaikessa. Onneksi oli hyvä ilma, koska baaritiski oli ulkona mistä sai tilata myös drinkkejä ja oli erilaisia pähkinöitä tarjolla koko illaksi. 

 
Alkumaljan ja onnitelun jälkeen oli tietysti ruokailu ja ruoka oli todella hyvää! Otin lautasen ihan täyteen ja söin kaiken vaikka ihan täyteen tulinkin. Harmitti kun en jaksanut hakea lisää. Ruokana oli ainakin caesar-salaattia, savustettua lohta, silliä, kananmunia, pulled porkia, lihapullia, pariisin perunoita, uuunijuureksia, punaviinikastiketta, saaristolaisleipää ja patonkia. Jälkiruuaksi kahvin kanssa oli vadelma-valkosuklaa juustokakkua. 
 
 
Ohjelmaa oli myös sopivasti, oli sellainen leikki jossa morsiamen ja sulhasen piti tunnistaa oma puoliso silmät kiinni. Biisivisa jossa piti arvata esittäjä ja kappaleen nimi, meidän pöytä tuli toiseksi ja palkintona tässä kisassa oli se, että voittajajoukkue pääsi ensimmäisenä kahvipöytään. Tietysti häätanssi ja sen jälkeen oli mukamas tanssikisa jossa halukkaiden silmät peitettiin ja kisattiin kuka tanssii parhaiten, kuitenkin häävieraat poistuivat pian takavasemmalle ja hääpari jäi kahdestaan tanssimaan silmät sidottuina. Oli myös perinteiset kimpun heitto ja sukkanauhan otto ja heittäminen.    

Oli tehty myös hieno kuvauspaikka.

Häät oli kyllä todella kivat ja onnistuneet omasta mielestäni. Oli myös kiva nähdä sukulaisia pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti