6.7.2023

Korkeasaari

Mentiin keskiviikkona 6.7. koko perhe korkeasaareen. Tämä oli pojille ensimmäinen kerta. Felix on odottanut pitkään, että pääsee korkeasaareen katsomaan myrkkynuolisammakoita ja vaippakilpikonnia - nämä oli ne joita hän odotti eniten näkevänsä. Meidän piti alunperin mennä jo maanantaina, mutta ilma näytti sen verran sateiselta, että siirrettiin keskiviikkoon vaikka näytti ihan keskiviikkoaamuun asti siltä, että hieman sataa koko päivän, mutta päätettiin silti lähteä, koska seuraavat pari viikkoa näyttää melko epävakaiselta. Kuitenkin sää oli mitä mainioin, ei satanut ollenkaan eikä ollut liian kylmä tai kuuma. Välillä tuuli kovemmin ja oli kylmä, mutta hetken päästä taas oli sopiva tai kuuma. Pojat välillä vaihteli pipon ja lippiksen välillä riippuen oltiinko enemmän meren lähellä vai keskemmällä.
 

 
Viihdytiin korkesaaressa noin neljä tuntia ja molemmat pojat jaksoivat hyvin ja viihtyivät. Kierrettiin koko saari ja matelijatalot kahdesti, koska ne tosiaan oli Felixin lemppareita. Nähtiin paljon eläimiä mm. leijonia, tiikereitä, karhuja, apinoita, kameleita, gaselleja, pikkupanda, visentteja.. Eläimet joita ei nähty oli ainakin metsäkissa, ilves ja leopardi. Alexin lemppareita vaikutti olevan kalat, koska kunhan niitä näki niin hoki vain "fish fish fish" ja tykkäsi niitä katsella.


 
Meillä oli omia eväitä mukana ja syötiin niitä aina kun siltä tuntui. Meidän piti mennä Helsingissä johonkin ravintolaan lähtiessä, mutta Alex nukahti heti autoon kun lähdettiin liikkeelle niin ei viitsitty heti pysähtyä syömään, että hän saa nukkua. Pysähdyttiin sitten matkalla rollssiin kun Alex oli herännyt. Meno- ja paluumatkatkin sujui todella hyvin vaikka matkaa oli noin pari tuntia per suunta. Oli oikein onnistunut korkeasaari reissu! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti