16.7.2023

Viking linella 12.7.2023

Nyt ei näköjään postaukset tule järjestyksessä kun kerron vasta nyt meidän piknik-risteilystä missä oltiin jo keskiviikkona 12.7. Jotenkin luulin, että olin jo kirjoittanut, mutta äsken kun kirjoitin serkun häistä niin huomasin, että laivakuulumiset jäänyt kokonaan välistä. No parempi myöhään kuin ei milloinkaan! 



Mun ja Felixin mukaan risteilylle lähti mun ystävä Anniina poikansa Benjaminin kanssa, joka on 5kk Felixiä vanhempi. Joni ja Alex veivät meidät aamulla satamaan. Menomatkalla meillä ei ollut hyttiä, joten mentiin suoraan kahvilaan kahville ja munkille. Päästiin onneksi ikkunapaikalle, jotta nähtiin kun laiva lähti liikkeelle. Viihdyttiin siinä tovi maisemia katsellessa ja mentiin suoraan kannen kautta tanssiravintolaan jossa alkoi Ville Viikinki disco. Felix oli innoissaan disocsta ja tanssi mukana etenkin kun alkuun tuli Käärijän chachacha mikä on hänen ja monen muun suosikki tällä hetkellä. Discon jälkeen alkoi suoraan taikuriesitys ja se oli myös poikien mieleen. Sitten samassa paikassa alkoi bingo ja osallistuttiin myös siihen. Tämä oli muistaakseni ensimmäinen kerta kun laivalla osallistun bingoon ja jäätiin harmittavasti ilman palkintoa tällä kertaa. 
 

Varasimme etukäteen lounasbuffetin, joten menimme sinne odottelemaan paikan avautumista. Kun pääsimmme sisään menin suoraan poikien kanssa lastenbuffaan, koska sinne tulee yleensä todella äkkiä pitkä jono. Söimme melkein kaksi tuntia oikein rauhassa ja pitkän kaavan mukaan. Ruoka oli todella hyvää. Lounaan jälkeen pyörähdimme vielä lasten leikkipaikassa ja taxfreessa, jonka jälkeen menimme jo kannelle odottelemaan laivan vaihtoa. 
 


Kun pääsimme Graceen paluumatkalle etsimme ensimmäiseksi meidän hytin. Sen jälkeen menimme taxfreehen ostoksille. Felix valitsi itselleen smurffi karkkipussin, tiikeri pehmolelun ja Alexille tuliaisiksi autoja. Minä ostin vain center suklaata. Vietiin ostokset hyttiin ja sitten mentiin drinkeille ja jäätelölle tanssiravintolaan jossa alkoi myös livemusiikki. Sitten vaihdoimme ravintolaa, koska toisessa paikkaa alkoi Ville Viikingin seikkailu ympäri laivaa. Ensin oli kysymys johon piti vastata ja sitten oli vinkki mistä löytyy seuraava kysymys. Kun kaikki oli löydetty niin palattiin lähtöpisteelle ja kaikki saivat palkinnoksi huivin. Tämän jälkeen Ville Viikinki tuli vielä moikkaamaan lapsia.
 

Kävimme kahvilassa ostamassa leivät ja juomat ja sattumalta kuulimme, että viereisessä ravintolassa alkaa Ville Viikingin musavisa, joten vaihdettiin äkkiä paikkaa, jotta voitiin osallistua. Tämä sama oli viime vuonna ja silloin saimme vain yhden oikein, mutta nyt saimme puolet oikein! Kaikki saivat silti palkinnoksi heijastimen. Meidän piti vielä mennä lasten leikkihuoneeseen, mutta se oli aivan täynnä niin lapsia kuin aikuisiakin niin oli pakko skipata, joten mentiin pelihuoneeseen missä pelattiin muutamia maksullisia pelejä ja F sai sellaisella kouralla koittaa saada karkkia ja saikin paketin missä oli kolme karkki rasiaa! 
 

Joni haki meidät satamasta ja mun vanhemmat oli sillä aikaa vahtimassa Alexin unta kun hän oli jo tietty yöunilla. Meillä oli kyllä todella hauska reissu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti