30.7.2023

Neljäs lomaviikko

Nyt lähenee neljän viikon loma loppuaan ja huomenna palaan töihin. Pojat lomailee vielä huomisen päivän mun vanhempien kanssa, koska heidän oma päiväkoti on huomisen vielä kiinni enkä halua viedä heitä päiväksi varahoitoon. Tämä viimeinen lomaviikko oli kyllä rauhallisin ja kiireettömin, mikä on kyllä hyvä, niin jaksetaan taas palata normi arkeen.

Maanantaina 24.7. mentiin heti aamusta kyläilemään Jonin isän luokse. Siellä on mielettömästi leluja joiden kanssa pojat tykkäävät leikkiä. 

Tiistaina 25.7. mentiin aamupäiväksi koulun/päiväkodin pihalle leikkimään, koska siellä on neljä isoa aidattua leikkipaikkaa niin siellä sai ajan kulumaan hyvin kun jokaisessa leikittiin vuorollaan. Felix oli myös erityisen innoissaan kun Joni on käynyt siellä muutaman vuoden ala-astetta niin hänen mielestä oli kiva leikkiä siellä missä iskäkin on joskus pienenä leikkinyt. Illalla oli kesätauon jälkeen ekat futistreenit.


Keskiviikkona 26.7. aamupäivällä mun ystävä lapsensa kanssa tuli meille leikkimään. 

Torstaina 27.7. mentiin Alexin kummitädin luokse kyläilemään. Pojat viihtyivät hyvin leikkien hänen tyttöjen kanssa. 
 

Perjantaina 28.7. mun vanhemmat tuli meille Alexin kanssa kun minä menin Felixin kanssa hoploppiin. Leikittiin siellä useampi tuntia ja sitten syötiin hamppariateriat ja jälkkäriksi F valitsi slush juomaa. Hoplopin jälkeen käytiin vielä lagerissa josta ostettiin flanellipaita valmiiksi joulua varten. Illalla menin pyörähtämään Turun keskustaan katsomaan menoa kun ei ole siellä tullut käytyä koko kesänä. Sadekuuro yllätti ja unohdin tietysti sateenvarjon kotiin, mutta onneksi sain seistä jätskikiskan varjon alla. 

 
Lauantaina 29.7. Joni meni aamusta äitinsä mökille auttamaan terassin teossa, joten oltiin poikien kanssa keskenämme. Ulkoiltiin vain lähileikkipuistoissa ja otettiin rauhaksiin. 

Tänään sunnuntaina mentiin Felixin ja mun isän kanssa elokuviin katsomaan Super Mario -elokuva. Se oli K7, mutta Felix uskalsi sen katsoa ja tykkäsi elokuvasta. Herkuiksi ostettiin irtokarkkeja ja poppareita. Iltapäivällä oltiin koko perheen voimin vesisotaa tai no Alex ei niinkään osallistunut, mutta seurasi innoissaan. 

Tällä viikolla hoidettiin myös Jonin tädin kasvihuonetta kun hän oli reissussa niin siinäkin oli kivaa yhteistä puuhaa kun käytiin niitä kastelemassa ja ihmettelemässä vihannesten ym kasvua. 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti