26.7.2023

Ystävän häät 22.7.2023

Lauantaina tosiaan ystäväni Alexin kummitäti meni naimisiin. Nämä on ne häät johon minua pyydettiin yli vuosi sitten alunperin hääsuunnittelijaksi, mutta keväällä "ylennyin" kaasoksi muutaman muuttujan vuoksi. Häitä vietettiin Paraisilla upeassa Furuvikin kartanossa ja vihkiminen tapahtui Paraisten kirkossa klo 15.

Perjantaina mentiin hääparin ja bestmanin kanssa laittamaan paikat kuntoon. Paikka itsessään on näyttävä eli paljoa koristeita ei tarvittu. Kukkakauppias tuli itse onneksi tuomaan ja asettelemaan kukat pöydille, koska ei tullut tavallisia kimppuja niin vaati enemmän asettelemista. Kaikki mahdollinen vuokrattiin eli kultaiset aterimet, kynttiläkipot, led-kynttilät, lyhdyt, kehykset, karkkibuffan astiat ja aterimet.. yms. Vuokraus oli todella helppo ratkaisu ja suosittelen sitä kaikille. Juhlapaikkaa oli aikaa koristella klo 12-17 ja me pääsimme paikalle lähempänä kahta ja meni kyllä täpärälle, että saatiin kaikki laitettua viiteen mennessä vaikka ei yhtään laiskoteltu! 
 

 
Lauantaina mun äiti laittoi mun hiukset ja sitten bestman vei mut morsiamen luo. Siellä oli kaksi meikkaajaa odottamassa ja minut meikattiin yhtä aikaa morsiamen kanssa. Oli kiva olla meikattavana vaikkei lopputulos ihan miellyttänytkään, mutta sillä mentiin. Päivällä oli aika paljon kommeluksia mm. morsiamen valkoinen takki oli täynnä meikkivoidetta ja toinen morsiustyttö sai mekkoonsa sinistä kynsilakkaa ja siihen ommeltiin autossa kukka mikä jäi yli morsiamen kampauksesta. Kaikista kommeluksista selvittiin ja pääsin ajallaan odottamaan bussikyydin saapumista. 
 

Ruoka ja hääkakku oli todella hyviä! Herkkubuffa meni myös kuin kuumille kiville. Hääohjelmaa oli maltilla eli perintinen kenkäleikki, häätanssi, sukkanauhan ja kimpun heitto, haluatko anopiksi visa ja sellainen leikki jossa parit muodostivat tunnelin jossa hääpari tanssi, kun DJ pysäytti musiikin niin pari jonka kohdalle hääpari jäi joutuvat keksimään ennalta sovitulle kuukaudelle hääpäivä tekemistä. Minä ja toinen kaaso saatiin järjestää jotain 22.12.2023. Oli myös muutama kaunis lauluesitys. Paperituotteina jokaisen omalla paikalla oli alkuun tutustumisbingo, menu, päivän ohjelma, infoa, terveiset hääparille lappunen täytettäväksi ja kenkäleikin kysymykset, jotta vieraatkin sai arvuutella vastauksia. Eteisessä oli myös photo booth piste sekä salatehtäviä tehtäväksi.
 

Tuli otettua omalla kännykällä todella vähän kuvia mikä hieman harmittaa, mutta ei voi enää mitään!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti