17.7.2023

Toinen lomaviikko

Nyt alkoi jo kolmas lomaviikko, mutta palataan vielä viimee viikkoon. Toinen lomaviikko käynnistyi Kupittaan maauimalassa jonne mentiin Felixin kanssa uimaan heti maanantaina 10.7. aamulla. Hän on ollut hieman arka veden suhteen ja kun ehdotin hänelle uimista niin hän sanoi ettei halua tulla kun siellä tulee kuulemma niin kylmäkin, että jääpalaksi muuttuu. Kerroin sitten, että jos mennään edes käymään ja tullaan sitten pois jos siltä tuntuu niin hän suostui. Hän kuitenkin tykkäsi todella paljon ja laskettiin jopa isosta liukumäestä yhdessä useasti. Lopulta hän rohkeni laskea myös toisesta liukumäestä mikä laskee suoraan altaaseen ja siinä mennään ihan uppeluksiin. Oltiin myös hippaa ja leikittiin muita leikkejä vedessä. 
Iltapäivällä vein hänet mun vanhempien luokse ensimmäistä kertaa yökylään! Hän on puhunut, että haluaisi yökylään niin nyt se toteutettiin. Sieltä menin suoraan ystäväni Marjutin luokse hääpalaveriin. 


Tiistaina menin aamupäivällä myllyyn ostoksille ystäväni kanssa ja käytiin myös kahvilla. Yllätyin omista ostoksistani sillä ostin punaisen pohje(?)mittaisen mekon ja pyöreät aurinkolasit! Kun näin mekon henkarissa ajattelin ettei se sovi minulle värin puolesta eikä pituuden, koska saa minut varmaan näyttämään lyhyemmältä, mutta päätin kokeilla kuitenkin. Kun kokeilin niin yllätyin, koska tykästyin siihen todella. Päätin sen ostaa kun sain kannustustakin. Kokeilin huvin vuoksi arskoja ja yllätyin kun ne pyöreät näyttikin hyvältä, joten pakko oli repäistä ja ostaa nekin. Myllyyn on avattu hiljattain uusi liike sinsay ja löysin sieltä todella edullisesta vaatetta Felixille seuraavaa kokoa varten. Ostin kuusi paitaa ja yhdet housut hintaan 21,03€! Ostin Felixille myös perushousuja h&m:stä, koska hänelle on nyt useammista mennyt polvien kohdalta rikki. Myllystä menin suoraan vanhempieni luokse hakemaan Felixiä kotiin. Yökyläily oli mennyt todella hyvin kaikin puolin. Illalla kotona pidettiin vielä lettukestit.
 
 
Nämä kaikki vain 21,03€
 
Keskiviikkona mentiin piknik-risteilyille mistä tein kokonaan oman postauksen. 

Torstaina 13.7. mentiin aamupäiväksi taas Kupittaan seikkikseen ja käytiin kaupasta hakemassa herkut. Iltapäivällä mentiin mun vanhempien luokse kylään ja mun äiti leikkasi Alexin hiukset samalla. 
 

Perjantaina 14.7. mentiin extempore zoolandiaan. Tästä reissusta kirjoitin myös erikseen. 

Viikonloppu meni omalta osaltani Vampulassa mökillä ja häissä kuten kerroin. Joni ja pojat olivat kotosalla ja olivat ulkoilleet paljon ja käyneet leikkipuistoissa ja pelaamassa jalkapalloa ym.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti