9.7.2023

Ensimmäinen lomaviikko

Nyt on ensimmäinen lomaviikko mennyt ja ajattelin kertoa nyt ensimmäisestä lomaviikosta ettei heinäkuun lopulla tule sitten megapitkää postausta. Tähän asti kelit on olleet hyvät, koska ei ole ollut liian kuuma tai kylmä eikä ole onneksi satanutkaan siellä missä ollaan oltu vaikka sadetta on luvattu melkein joka päivälle.

Heinäkuun ensimmäisenä päivänä mentiin koko perhe mun vanhempien mökille päiväksi. Syötiin hyvää grilliruokaa ja syötiin jo ennakkoon mansikkakakkua mun nimpparien kunniaksi. Alex nukkui kotiintulomatkalla ja muutenkin matkat meni hyvin. Illalla menin Jonin tädin kanssa elokuviin katsomaan pienentä merenneitoa ja sen jälkeen menin hänen luokse vielä kylään ja juotiin hieman skumppaa. 

 
Sunnuntaina 2.7. mentiin Liedon Vanhalinnaan katsomaaan lampaita ja kiivettiin melkein 200 porrasta kallion päälle jossa pidettiin piknik maisemia ihaillen.
 
 
Maanantaina 3.7. piti tosiaan mennä korkeasaareen, mutta sateiden takia siirrettiin reissua. Mentiin sitten koko perhe myllyyn etsimään Jonille uusia kengiä ja käytiin casagrandessa, josta pojat saivat valita itselleen lelut. Alex katsoi pelkästään autoja ja koneita ja valitsi lopulta itselleen mersun lava-auton ja Felix valitsi setin super mario leluja. Setti oli melko kallis ja hän halusi ostaa omalla rahallaan lelusta osan. Käytiin myös syömässä tsikenissä. Illalla kävin vielä mun äidin kanssa hänen kaverillaan, joka lyhentää mulle tilaamani maksimekon mikä on aivan liian pitkä. 

 
Tiistaina 4.7. mentiin aamupäiväksi mun vanhempien luokse kylään. Iltapäivästä pojat ulkoilivat Jonin kanssa ihan kotipihalla, koska itse menin suuhygienistille ja käväisin lääkärissä. 

Keskiviikkona 5.7. käytiin siellä korkeasaaressa mistä kirjoitin oman postauksen. 

Torstaina 6.7. minä lähdin heti aamusta Euraan Hinnerjoelle ystäväni luokse päiväksi. Meillä oli oikein mukava päivä ja käytiin hänen kaupallaan lounaalla ja saatiin juteltua pitkästä aikaa kunnolla. Pojat olivat Jonin kanssa ja he olivat täyttäneet olohuoneeseen todella ison pomppulinnan! Se oli ihan hitti. Meillä on aiemminkin ollut pomppulinna, mutta se meni rikki ja oli aika paljon pienempi kuin tämä uusi. 
 
 
Perjantaina 7.7. lähdettiin aamulla kaikki Loimaan suunnille ja mentiin Kanniston kotieläintilalle. Joni ja Felix on käynyt täällä useampana kesänä ja nyt minä ja Alex päästiin mukaan ensimmäisen kerran. Tila oli oikein kiva ja pääsi lähelle katsomaan eläimiä. Eläimiä oli paljon myös vapaana kuten koiria, kissoja, ankkoja, kanoja, kukko ja kyyhkyjä. Nämä vapaat eläimet ei muita haitanneet, mutta minua kieltämättä jännitti. Sen jälkeen käytiin vielä Loimaalla Rico Delissä syömässä. 
 


 
Lauantaina 8.7. mentiin Felixin kanssa ystäväni luokse kylään jolla on saman ikäinen poika. Siellä vierähti useampi tunti kun pojat leikkivät yhdessä ja me aikuiset vaihdeltiin kuulumisa pitkästä aikaa. Tilattiin lounaaksi mäkkäriä ja pojat hakivat ne rohkeasti ovelta. Iltapäivällä Alex oppi pyöräilemään potkupyörällä vihdoin ja piti suosiolla myös kypärää! Ihan mahtavaa. Koko ilta meni siis pyöräillessä.  
 

 
Tänään sunnuntaina 9.7. aamupäivä ulkoiltiin vain tässä kotipihalla, mutta iltapäivällä mentiin Kuralan Kylämäkeen. Jonin isä tuli meidän kanssa. Se on kyllä kiva paikka ja kaikki viihdyttiin siellä hyvin. Sen jälkeen käytiin vielä syömässä fc kebabissa. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti