2.4.2017

HÄÄT: Häämatka varattu

Nyt on vihdoin häämatka varattu! Kohde ehti vaihtua ainakin kolme kertaa, hotelleja tutkittiin ja vertailtiin, lopulta jäi kaksi parasta, joista vielä arvottiin tovi jos toinenkin. Ensin ajattelin että voisimme mennä johonkin lähelle pidennetyksi viikonlopuksi, esim. Unkarin Budapestiin, Tšekin Prahaan tai Saksan Berliiniin. Kun aloimme keskustella matkasta J väläyttikin, että hän haluaisi mennä Kroatiaan ja minähän innostuin, koska itsekkin haluaisin siellä käydä. Aloin siis heti tutkimaan Kroatian matkoja vain todetakseni, että on huono tarjonta, monet hotellit oli tosi huonokuntoisia etenkin hintaansa nähden, eikä monessakaan hotellisa ollut uima-allasta.

Kypros - Ayia Napa
Sen jälkeen keksin Rodoksen, koska se on lähellä Kreetaa josta ainakin pidin ja olen kuullut muutenkin kehuja paikasta. Tutkin Rodoksen matkoja uudelleen ja uudelleen, enkä löytänyt yhtään varteen otettavaa vaihtoehtoa, koska jokaisesta puuttui joku "iso" juttu mitä me välttämättä halutaan matkalta.

Kreeta - Rethymnon
Sitten kohde vaihtui Kreetaan, koska olin aiemmin Rethymnonissa ja tykkäsin paikasta todella paljon. Kaksi hotellia Plataniaksella oli ylitse muiden, molemmissa omat hyvät ja huonot puolensa. Niitä kahta verrattiin vielä ja mietittiin mitkä ovat niitä tärkeimpiä juttuja mistä ei haluta tinkiä tai joustaa. Päädyttiin sitten hotelliin nimeltä Erato, tämän hotellin tai oikeastaan reissun ainut huonopuoli on lentoajat! Sen enempää ei tutkittu Kreetan kaupunki vaihtoehtoja, vaan päätettiin varata se kun vihdoin löytyi mieleinen huoneistohotelli.
Matkaan emme lähde heti häiden jälkeen vaan vasta elokuun lopulla, jotta saan sukunimen rauhassa vaihdatettua kaikkiin tarvittaviin. En malta odottaa! ♥

Teneriffa - Puerto de la Cruz

Onko jollain kokemuksia Kreetan Plataniaksesta? Mielelläni kuulisin kokemuksia ja vinkkejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti