6.12.2023

Toimelias viikonloppu

Viime viikonloppu oli aivan ihana ja rentouttava vaikka paljon tehtiin ja saatiin aikaiseksi. Joni oli koko viikonlopun kipeänä kuumeessa, mutta se ei onneksi ole hidastanut meidän muiden touhuja. Perjantaina hypetettiin joulukuun alkua ja heti aamulla avattiin joulukalenterit. Joni oli ostanut mulle myös lindt teddy joulukalenterin. Torstai-iltana laitettiin ulos tontulle piparia ja maitoa ja aamulla käytiin katsomassa niin tonttu oli käynyt syömässä ja juomassa sekä jätti pojille pienet herkut ja kirjeen joulupukilta. Joulupukki lähetti meille jekku tonttu Tanelin, joka viettää joulukuun meidän kanssa. Kerron myöhemmin mitä kaikkea Taneli-tonttu on meillä häärännyt. 
 
 
Lauantaina mentiin heti aamusta poikien kanssa lähelle pulkkamäkeen ja leikkipuistoon. Viihdyttiin ulkona ja laskettelemassa pitkään. Jopa Alex tykkäsi laskea mäkeä kun taas viime vuonna hän laski tasan kerran ja se riitti. Laskettiin rattikelkalla, pulkalla ja liukurilla. Iltapäivällä minä ja pojat mentiin Jonin isän kanssa luckiefunssiin syömään, koska F on pitkään halunnut sushille. Tuotiin Jonille sushia kotiin, että hänkin pääsi herkuttelemaan. 
 
 
Sunnuntaina mentiin taas aamulla pulkkamäkeen ja sen jälkeen tehtiin pihalla lumityöt. Ruuaksi tehtiin lihamureketta, muusia, sienikastiketta ja fetasalaattia. Aloitettiin myös joulukuusen pystys. Felixillä oli Alexin päikkärien aikaan kiekkokoulu. Iltapäiväillä mentiin poikien kanssa mun vanhempien luokse kylään leikkimään ja päivälliselle. Sieltä tultua laitettiin joulukuuseen pallot yhdessä. Felix koristeli siihen asti mihin ylsi, minä yläosan ja Alex taas keskittyi kantamaan palloja meille sen sijaan, että olisi niitä itse ripustanut. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti