23.12.2023

Joulufiilistelyä

Rakastan fiilistellä joulua jo hyvissä ajoin ja laittaa kaikki joulujutut esille jo joulukuun alussa, koska on ihanaa odottaa joulun tuloa. Tämä kuu on mennyt kyllä todella nopeasti ja joulunpyhät menee varmasti vielä nopeammin ja sitten onkin taas vuosi odottelua seuraavaan jouluun. Fiilistellään nyt kunnolla joulua meidän joulukoristeiden myötä ennen kuin rauhoitutaan joulun viettoon!

Joulukuun ensimmäisenä viikonloppuna laitettiin kuusi ja alla on perintömatto, joka on Jonin isovanhemmilta. Alusmatto on ollut tässä talossa esillä jouluisin 70-luvulta asti, joten on kiva, että matto on meilläkin käytössä juuri tässä talossa.
 
 
Joni ja pojat kasasivat ja koristelivat piparitalon. Nyt talosta on huvennut jo herkut ja osa katosta. 
 

Joulupukki lähetti meille joulukuuksi Taneli-tontun ja hän toi mukanaan tonttuoven härpäkkeineen. Taneli-tonttu tekee joka yö jotain hassua/jekkuja ja pojat sitten innoissaan aamulla etsivät, että missä Taneli on ja mitä on tehnyt. Ja taas perinteisesti meillä on pieni aito kuusi myöskin. 

 
Ikkunassa roikkuva joulupukki toimii pattereilla ja menee tuota narua pitkin ylös ja alas laulaen joululauluja. Joni osti meille myös noita legendaarisia värivaloja joissa on piikikäs suojakuori. Meillä oli näitä omassa lapsuudessa, joten haluttiin niitä ostaa kun tuli taas myyntiin. Felixin huoneessa on myös samat valot.

Hyvää ja rauhallista Joulua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti