2.12.2023

Poikien joululahjatoiveet

ALEX
 
Hänelle on ollut taas paljon vaikeampi keksiä toiveita kun hän ei itse suoraan osaa vielä mitään toivoa ja kaikkea meiltä jo löytyy Felixin jäljiltä. Kuitenkin pinnistelyjen päätteeksi keksin kivoja ja tarpeellisia juttuja toiveiksi.

 
1. Isoa rekka-autoa hänellä ei ole ja hän kylässä tykkäsi sellaisella leikkiä.  
 
2. Hän tykkää paljon monster truckeista ja niitä hän varmasti haluaisi lisää. 
 
3. Toivoin tällä kertaa hänelle myös käytännöllisiä juttuja kuten perusvaatteita. Seuraavassa koossa ei ole hirveästi housuja jemmassa kun F käytti ne aikanaan puhki, joten niille on tarvetta. 

FELIX

Tänä vuonna hänellä ei hirveästi ole ollut mitään selkeitä toiveita. Kyllä hän on ruksinut lelulehdistä kaiken näköistä, mutta enemmän sellaisella ruksimisen ilolla kuin oikeasti toivoen. Joten olen saanut hänenkin toiveiden kanssa oikein miettiä, että tulisi myös mieluisia juttuja kun selkeitä realistisia toiveita on ollut niin vähän.

 
1. Hän tykkää peleistä ja yksi selkeä toive on ollut syötä sikaa peli, mistä hän on puhunut useasti. Tämän onneksi tiedän jo olevan pukin kontissa.

2. Pokemoneja hän on toivonut ja etenkin sellaisen missä olisi pokemonpallo mukana, koska hänellä on ennestään vain yksi. Syyksi hän sanoi, että sitten heillä olisi molemmilla Alexin kanssa leikeissä omat pokepallot.

3. Turtleseja hän on myös toivonut, koska niitä ei ole yhtään ennestään.

4. Jotain ninjago aiheista kuten legoja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti