1.1.2023

Uudenvuoden vietto

Eilen mentiin aamupäivästä Felixin kanssa kaupoille, koska hän aloittaa toivon mukaan ensi viikolla kiekkokoulun, joten piti mennä varustekaupoille. Ostettiin hänelle cittarista hokkarit ja prismasta löytyi verkkokypärä sekä kaulasuoja. Ja aloittaa toivon mukaan siksi, kun laitoin kiekkokouluun eilen sähköpostia ja tiedustelin onko tilaa vielä ja varmistelin muutamia asioita. Heidän sivuillaan ei ainakaan missään lukenut, että ryhmä olisi täynnä, joten toivotaan todella että tilaa vielä on yhdelle innokkaalle. 

 
Lounaaksi meillä oli perinteeksi muodostunut hodaribuffa ja illalla menin Felixin ja Jonin isän kanssa Kupittaalle katsomaan lasten ilotulitusta mikä alkoi jo klo 18. Ilotulitus oli hieno ja ilma oli onneksi hyvä ettei jouduttu katsomaan vesisateessa. Ennen ilotulitukseen lähtöä poltettiin kotipihalla tähtisädetikkuja. Joni ja Alex jäivät kotiin, koska Alex on edelleen kipeä ja hänen iltapala alkaa jo siinä kymmentä yli kuusi. Alex alkoi yskimään jo tapaninpäivänä ja tiistaina nousi kuume. Torstaina käytiin lääkärissä ja tällä kertaa molemmat korvat oli täysin terveet (3vkoa sitten oli korvatulehdus niin tämä toimi samalla sen jälkitarkastuksena), mutta Alexille määrättiin käynnillä kuitenkin ventolinea. 
 
 
Vuoden ensimmäinen päivä aloitettiin ottamalla joulukuusi ja muita joulujuttuja pois. Pieni aitokuusi saa vielä jäädä ainakin viikoksi. Lounaaksi tänään syötiin nachopeltiä ja kun Alex nukkui päiväunia katsoimme Felixin kanssa Ryhmä Hau leffan herkkujen kera.

Kynttelikkö ja tontut laitettiin kaappiin odottamaan ensi joulua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti