7.1.2023

Yllättävä loppiainen

Eilen mun piti viedä Felix lounaan jälkeen mun vanhempien luo ja sitten mun piti mennä Kupittaan cittariin ostamaan meikkejä ja luistimiin suojia jonka jälkeen olisin mennyt myös kyläilemään. Kuitenkin aamulla sain viestin mun serkulta jossa hän kysyi mitä teen tänään, että ehdinkö hänen kanssaan elokuviin ja kahville Turun keskustaan. Onneksi ei ollut mitään kummosempia suunnitelmia päivälle, että pääsin viettämään aikaa V:n kanssa. Hän on siis se serkku joka oli meillä pari yötä joulukuussa ja asuu Rovaniemellä eli ei nähdä usein niin oli kiva, että ehdittiinkin nyt nähdä kun hän on toisella serkulla vuorostaan kylässä. 
 

Käytiin elokuvissa katsomassa napapiirin sankarit 4 jonka jälkeen mentiin arnoldsiin kahville. Keksittiin että mennään vaatekauppaan ja kummatkin valitsee toiselle asukokonaisuudet ja kokeillaan sitten niitä jos löytäisi itselle jotain mitä ei normaalisti itse välttämättä valitsisi. Mulle valikoitui kivat asut, alaosista molemmat multa löytyy jo ennestään ja molemmat paidat olisin voinut ostaa. Flanellitakin olisin ostanut jos sitä olisi ollut pienemmässä koossa ja valkoisen kaulupaidan kohdalla mietin, että tulisiko sitä kuitenkään käytettyä niin jätin ostamatta. Loppuaika kierreltiin kaupoissa ja juteltiin. 
 

Lähdin siinä viiden jälkeen kun V meni syömään toisen serkkunsa kanssa ja menin vielä cittarin kautta ja sain ostettua luistinsuojat sekä löysin meikit mitä menin hakemaankin. Mukaan tarttui myös nahkaisia lasinalusia ja heräteostona pienet pinnit. Kultaisen hiusasusteen ostin keskustasn H&M:stä ja kokeilin ensimmäistä kertaa vaateliikkeessä itsepalvelukassaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti