10.1.2023

Siivousta, harrastuksia ja hääjuttuja

Launtaipäivä meni siivotessa keittiön kaappeja perusteellisesti. Kaappien osalta pääsin puoleen väliin ja Joni pesi mikron ja kahvinkeittimen. Pääsin niin hyvään vauhtiin suursiivouksen kanssa, että oikein harmitti kun en ehtinyt jatkamaan sunnuntaina kun oli niin paljon ohjelmaa. 

Putsasin oikein nuo kaappien koloset hammastikulla kun siihen kerääntyy helposti pölyä.

Sunnuntaina Felix aloitti kiekkoulun mikä on hänen ensimmäinen harrastuksensa (pl. vauva-ajan harrastukset). Mentiin nyt ekalla kerralla molemmat Jonin kanssa paikalle ja Alex jäi kotiin nukkumaan päikkäreitä mun vanhempien kanssa. Kiekkokoulu ei vaadi aiempaa osaamista vaan siellä opetellaan myös luistelun alkeet. Felixiä jännitti alkuun eikä hän mennyt jäälle heti vaan halusi seurata vaihtoaitiosta. Kun oli rauhassa hetken saanut katsella hän uskaltautui mukaan ja meni todella hyvin! Kiekkokoulu kestää tunnin josta hän oli jäällä noin 20min ja jo siinä ajassa näki edistystä. Oli myös kiva yllätys kun ryhmässä oli ainakin kolme kaveria päiväkodista. 
 

Kiekkoulun jälkeen vein Jonin ja Felixin kotiin ja lähdin suoraan Alexin kummitädin luokse hääpalaveriin. Saatiin taas häitä suunniteltua eteenpäin ja sovittiin uudet treffit jo helmikuun alkuun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti