2.4.2022

Neuvolakuulumiset

Alexin 1v neuvolaa siirrettiin vielä kertaalleen ja se olikin perjantain sijasta torstaina ja mentiin sellaiseen neuvolaan missä ei olla ennen käyty, mutta tämä ei haitannut, koska on auto käytössä. Harmittava tilanne kun niin paljon terveydenhoitajia sairaana samaan aikaan, että meidänkin aikaa siirrettiin kolme kertaa. Terveydenhoitaja joka otti meidät vastaan oli kyllä todella mukava ja oli kiva tavata myös hänet. 

Alex on kasvanut hyvin ja tasaisesti. Painoa on nyt 11,190g (10,180g) ja pituutta 80,8cm (76,3cm). Suluissa 9kk mitat. Käynti kesti 45min ja juteltiin paljon niitä näitä Alexin kehityksestä. Hän sai käynnillä myös kolme rokotetta. Molempiin jalkoihin yhdet ja myös oikeaan käsivarteen. Ensimmäisen rokotteen laittoa hän ei edes huomannut, mutta kahdesta muusta tuli pieni itku. Alexilla ei ole aiemmin tullut rokotteista mitään oireita, mutta näistä hänelle tuli torstai iltana pientä lämpöä. Hän oli myös laittopäivän ja perjantain aika kiukkuinen kun normaalisti hän on yleensä aina hyvällä tuulella. Onneksi tänään ollut jo lähes oma itsensä. 
 
Alex näytti myös terveydenhoitajalle kuinka hienosti hän on oppinut ottamaan yhden askeleen ilman tukea! Tänään kotona otti jo kaksi askelta kun siirtyi sohvalta sohvapöydän luo ja näiden välillä olikin hieman pidempi matka. Seuraava neuvola on vasta 1,5v iässä eli syyskuussa. Sitä ennen on ensimmäinen suuhygienisti käynti minkä olen varannut jo toukokuun lopulle. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti