22.4.2022

Felix 4-vuotta

Felix täytti keskiviikkona jo huimat 4-vuotta! Felixillä oli syntymäpäivänään heti aamulla neuvola ja siellä katsottiin sattumalta kelloa 8.08 eli juuri hänen syntymäaikanaan. Katsottiin samalla hänesta kuvia vastasyntyneenä ja ihmeteltiin miten hän on nyt jo niin iso poika. Neuvolassa kaikki oli hyvin ja Felix otti tosi reippaasti rokotteen. Jännitin etukäteen miten mahtaa rokotuksen kanssa käydä, mutta onneksi Alex sai kuukausi sitten kolme rokotetta 1v neuvolassa niin Felix sanoi haluavansa neljä rokotetta, koska haluaisi tietenkin enemmän mitä pikkuveli sai. Valittiin kotoa mukaan myös ryhmä hau laastari, koska tiesin ettei neuvolassa ole ryhmä hauta. Ja kun hän oli saanut tämän yhden ainoan rokotteen niin ei onneksi pyytänyt kolmea lisää vaan se yksi sitten riitti! 
 
Neuvolan jälkeen käytiin kaupassa, että Felix sai valita meille synttäriherkkuja. Hän valitsi itselleen piispanmunkin ja minttu kingiksen. Kotona täytettiin kaksi helium palloa, musta numero neljä ja vainu pallo. Täytettiin pitkästä aikaa myös pomppulinna. Felix sai aamulla lahjaksi nerf leikkipyssyn ja oppi ampumaan sillä todella nopeasti. Päivälliseksi tilattiin Felixin lempiruokaa eli sushia.  

 
Felix on kyllä äärettömän kiltti, ihana ja hauska lapsi. Hän on niin kohteliaskin ja kehuu aina ihan kaikkea. Viimeksi eilen hän kehui kuinka hienot sukat minulla on. Hän on kunnon satusetä ja hauskaa juttua riittää ja sanontoja. Hän on aina valmis kyläilemään tai lähtemään ihan mihin vain ja hänen kanssaan on helppo mennä ja tehdä. Tällä hetkellä hänellä on kova kilpailuhenki sekä voitontahto ja tykkääkin pelata paljon ja tietysti voittaa. Hän on myös hyvä ja huolehtiva isoveli vaikka välillä veljekset ottavatkin yhteen tai toinen ärsyttää toista, mutta kuitenkin huomaa kuinka tärkeitä he ovat toisilleen.

Viimeksi juhlittiin normaalisti ajallaan hänen 1v syntymäpäiviä, mutta onneksi viimein voimme järjestää hänelle juhlat ajallaan joita vietämme tämän viikon sunnuntaina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti