19.4.2022

Meidän pääsiäinen

Meidän pääsiäinen meni rauhallisissa merkeissä kotona paljon ulkoillen. Molemmat pojat on lievessä flunssassa, joten ei voitu mitään kummempaa tehdä. Felix oli pitkästä aikaa viime viikolla neljä päivää hoidossa ja sai heti flunssan. Onneksi kylläkin lievän. Onneksi nyt on ollut ihanat ilmat, joten ollaan laitettu yhdessä pihaa kesäkuntoon. Ollaan haravoitu jääneitä lehtiä ja sepeliä pois nurmikoilta. Joni levitti samalla puskiin lannoitetta ja multaisiin paikkoihin nurmikkolannoitetta sekä nurmikon siemeniä. Ostettiin valmiiksi myös uusi mongolianvaahtera odottamaan istutusta kun maa ei ole enää jäässä. 


Lauantaina leivoin pääsiäismuna juustokakkuja ja mun vanhemmat tuli meille kahvittelemaan. Sunnuntaina mentiin vuorostaan Felixin kanssa heidän luo lettukesteille. Sunnuntai alkoi kuitenkin munien etsinnällä. Piilotin ympäri taloa pääsiäismunia ja piirsin kartan ja laitoin ruksin siihen mistä muna löytyy. Felix löysi osan todella nopeasti, mutta joutui osaa myös kunnolla etsimään. 
 

Jonin isä kävi myös pari kertaa meidän kanssa ulkona. Joni ja Felix kävi myös pesemässä mun auton, koska Felix useasti huomautti kuinka mun auto on likainen ja kertonut, että heidän täytyy se käydä pesemässä. Auton pesun jälkeen oli vuorossa dinosaurusten muovailua. Ohjeiden mukaan piti muovailla dinosaurukset ja muovailuvahaa jäi sen verran yli, että Felix ja Joni teki yhden extran minkä itse keksivät. Muovailun jälkeen dinot meni puoleksi tunniksi uuniin missä kovettuivat. Eli kivasti meni pääsiäinen ja aika normi juttuja tehden.

Huom. Ei ollut tavallista muovailuvahaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti