24.3.2022

Alex 1v

Niin se ensimmäinen vuosi meni ja meidän vauva on nyt VUODEN. En voi käsittää. Tosiaan tiedostin esikoisen vauva-ajasta, että aika menee todella nopeasti ja vauvan kasvavan silmissä, joten koitin extra hyvin nauttia ja imeä joka hetken itseeni, että muistaisin kaiken mahdollisimman hyvin. 
 
Meidän pieni on kuluneen kuukauden aikana oppinut paljon kaikkea uutta. Hän taputtaa ja antaa läpyn pyydettäessä, osaa kääntää kirjasta sivun ja oppi kiipeämään sohvalle, nojatuolille ja Felixin sänkyyn. Hän tykkää myös laittaa tavaroita kuorma-auton lavalle tai johonkin laatikkoon ja ottaa pois ja täyttää uudelleen. Hän on myös seissyt pieniä hetkiä ilman tukea! Muutama hammaskin on puhjennut kuluneen kuukauden aikana. Nyt hampaita on yhteensä 6. 

Alex nukkuu vielä noin vartin aamu-unet ja päivällä pari tuntia klo 13-15 välillä. Aamu-unet on hiljalleen jäämässä pois. Vaatteissa on käytössä koko 86 ja vaipoissa edelleen 6 koko. Kaivoin kaapista Felixiltä säästetyt kengät mitä hän käytti ensimmäisenä kesänään reilu 1-vuotiaana ja totesin kaikkien olevan pieniä tai 22 kokoiset menisi nippanappa juuri nyt, mutta tällä hetkellä ei ole tarvetta kengille. Seuraavat koot säästössä onkin sitten talvikenkiä eli jossain vaiheessa täytyy Alexille ostaa kesäksi kenkiä ja tietty syksyksi, mutta en kiirehdi niiden kanssa.
 
Neuvolan piti olla eilen ensin 9.15, mutta sitä siirrettiin päivää ennen puolella tunnilla ja eilen aamulla siirrettiin kokonaan ensi viikkoon kun on niin paljon terkkoja sairaana. Harmittaa että aika siirtyi kun haluaisin hoitaa tällaiset ajallaan, mutta ei voi mitään. Tulen lisäämään Alexin 1v mitat käynnin jälkeen.

2 kommenttia:

  1. Huomenta! Haastan sut tähän blogistani löytyvään "mistä on pienet pojat tehty" runoiluun. Otatko haasteen vastaan?

    Toivon aurinkoa päivääsi & Ihanaa kevään alkua!💛

    https://jasukuvaa.blogspot.com/

    VastaaPoista