12.4.2022

Ostoksilla

Taas oli aika ostaa pojille käyttövaatetta, joten selasin ensin kaikki perus nettikaupat, mutta niistä ei tuntunut oikein löytyvän mitään kivaa, joten päätin viikonloppuna käydä skanssissa. Löysin lindexiltä viidet housut (kahdet Felixille, kolmet Alexille) ja H&M:stä ostin Felixille pyjaman ja Alexille ihanan huppupyyhkeen. Kotona huomasin, että kaikissa lindexin housuissa oli takapuolessa reiät mitkä oli tullut hälyttimistä. Oli pakko käydä tänään uudestaan skanssissa näyttämässä, että onko nämä ns. normaalit reiät mitkä tulee hälyttimistä. Reiät lähtivät pienenemään kun myyjä niitä nypläili, mutta toisissa haisuli housuissa oli tosiaan mennyt langat rikki, joten sain niistä vielä puolet alennusta eli niille housuille jäi hintaa 5€. Mietin, että pitäisikö ne palauttaa, mutta ajattelin, että kyllä niitä varmaan sen viiden euron edestä tulee käytettyä ja ne voi pitää syksyllä päiväkodissa varahousuina jos ei muuten tule käytettyä. Reikä ei onneksi ole iso ainakaan vielä ja paita peittää sen varmasti, mutta jos yhtään suurenee niin.. Samalla päätin palauttaa yhdet harmaat legginssit, jotka ostin Alexille, koska ne ei olleetkaan mieleiset. Samalla reissulla käytiin vielä uudestaan kappahlissa ja ostin sieltä Alexille legginssit ja alennuksessa olleen paidan. 
 

Tuntuu että aina kun oikeasti tarvitaan jotain tiettyä kokoa heti niin ei meinaa millään löytyä mieleisiä vaatteita tai jos löytyy niin on juuri se koko loppu mitä tarvitaan! Sama pätee ulkovaatteisiin, kenkiin ja sisävaatteisiin. Tämän takia koitan ennakoida mahdollisimman paljon ja ostaa jemmaan. Laitan vielä H&M:lle tilauksen perus vaatteista kun niitä ei löytynyt myymälästä niin on pakko tilata erikseen. 
 
Alexilla ei voi olla housuja tällä hetkellä liikaa, koska hän kuluttaa uudet housut rikki polvista alta aikayksikön. Eli kirppis ei ole vaihtoehto, koska ne menisivät vielä nopeammin puhki polvista jos löytyisi edes mitään. Onneksi Alex koittaa jo kovin ottaa askelia ilman tukea ja onnistuukin kerrallaan ottamaan 3-5 lyhyttä askelta niin sitten säästyisi edes hieman housut kun oppii kävelemään.

Alexille paita ja haisuli housut jemmaan seuraavaan kokoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti