7.12.2020

Omat joululahjatoiveet

Omia joululahjatoiveita on edelleen aika vähän ja veljeni juuri viime viikolla kysyi mitä toivon lahjaksi niin en osannut vastata mitään. Nyt on muutama juttu tullut mieleen kun on sattumalta osunut silmiin nettiä selatessa ja vielä melko yllättävältä brändiltä sanoisin. Alla olevat toiveet on melko hintavia, joten lahjakortti liikkeeseen olisi myös nappi valinta. Toki aina toimivia lahjoja on myös esim. wellan shampoo ja hoitoaine, suihkusaippua, mustat sukat ja kaikki perus tarvike mitä aina tarvitsee.

 
1. Olen vanhemmiten tykästynyt Marimekon kuosiin ja niiden tyyliin. Etenkin nämä unikko mukit, vaalea ja musta, koossa 2,5dl miellyttää omaa silmää todella paljon. Näitä olisi ihana saada kumpiakin 2kpl. 
 
2. Jatketaan Marimekolla ja toiveena olisi petivaatteet. Joko tasaraita tai unikko. Pidän kummastakin yhtä paljon. Viime vuonna toivoin ja sain Marimekon tasaraita kahvimukin, joten tasaraita petivaatteet sopisi mukiin vaikka harvoin tulee juotua kahvia sängyssä, että pääsisi mätsäämään. Ja näitäkin petivaatteita pitäisi olla tuplat, että saataisiin Jonin kanssa samanlaiset, mutta edes yksikin setti riittäisi.
 
3. Ollaan päätetty kerätä Iittalan Teema astiastoa ainakin lautasten osalta. Meiltä yhtä kokoa jo löytyy, joten nyt toivoin erityisesti niistä yhtä isompaa kokoa. Tämä on pitkän tähtäimen keräys ja sitä mukaan kun niitä kertyy niin hävitän vanhoja lautasia. Alkuun haluan kaikkea valkoisena ja sitten kun valkoisena löytyy hyvä setti niin laajennetaan mustaan tai helmenharmaaseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti