30.12.2020

Joululahjat

Felix sai tänä vuonna meiltä vanhemmilta choco pelin ja John Deeren koottavan traktorin. Kummastakin hän pitää ja osaa jo hienosti kasata ja purkaa traktoria. Pelaaminen onnistuu myös kun itse kokoajan neuvoo ja opastaa miten pelataan, muuten hän juksaisi aika tavalla.

Kummeilta hän sai dubloja, mikki villasukat ja liikkuvan/karjuvan dinosauruksen. Alkuun hän ei meinannut jaksaa odottaa, että saurukseen laitetaan patterit, mutta kun se laitettiin päälle niin hän pelkäsi saurusta niin paljon eikä voinut edes katsoa sitä päin. Saurus oli alkuun piilossa, mutta nostin sen kotona keittiön pöydälle hengaamaan ja pikkuhiljaa Felix lämpeni sille uudelleen ja joulupäivän iltana leikki sillä innoissaan, mutta en laittanut sitä päälle. Tapaninpäivänä hän itse jo pyysi, että se laitetaan päälle vaikka pelkää! Laitettiin aina pyynnöstä päälle ja sitten hän juoksee jonkun syliin ja kun sen sammuttaa niin hän pyytää sen uudestaan päälle, eli tykkäsi kovin, mutta hieman vielä ujostutti. Nyt hän leikkii sillä lähes taukoamatta ja uskaltaa itse laittaa sen päälle ja pois ja saurus onkin nyt päällä lähes taukoamatta..

Mun vanhemmilta hän sai porakoneen, kalastuspelin, puuauton ja kauko-ohjattavan auton. Tätä kauko-ohjattavaa autoakin hän pelkäsi etenkin alkuun. Joni ajeli sillä heti mun vanhempien luona niin piti lopettaa melkein heti, koska hän pelkäsi niin paljon. Joulupäivänä kotona hän kuitenkin pyysi autoa varovasti ja sai leikkiä sillä ilman ohjainta ja sitten koitettiin varovasti ohjailla autoa niin tykkäsi, mutta pelkäsi.. Hän innostui itsekin ohjaamaan autoa, mutta ohjasi sitä sohvalta tai jonkun sylistä ja ei välttämättä nähnyt edes autoa kun vähän pelotti, mutta silti oli pakko sillä ajella tai halusi, että joku muu ajaa! :D Nyt hän ei pelkää enää ollenkaan vaan ajelee autolla ihan että seisoo itsekin maassa ja sen lähellä jopa.

 
Itse sain toivomiani iittalan teema lautasia isommassa koossa, suklaata, saippuaa, sukkia, öljyn raskausarpia varten, arpoja ja ison mustan lyhdyn. Lyhty on kuistille kun edellinen kaatui niin monta kertaa, että siinä oli lasit ihan rikki ja puuttui. Enoni teki lyhdyn itse ja hän teki myös Felixin saaman puuauton. 


 
Mitäs minä sitten tänä vuonna annoin muille lahjaksi? Jonille annoin pleikkarille Crash pelin ja kauhanlepuuttajan. Mun veljelle annoin neljä leffalippua, niissä on voimassaoloaikaa 2-vuotta, eli eiköhän jollain aikataululla mene käyttöön. Iskälle annoin liköörisuklaata, viskiä, heijastinliivit ja monitoimikirveen. Äidille annoin lahjakortin joka oikeuttaa naisten 75min hemmotteluhoitoon, lajitelman kynsilakkoja ja punaviiniä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti