12.12.2020

Felixin joululahjatoiveet

Felix ei tänäkään vuonna vielä itse toivo mitään lahjoja, joten olen jälleen toivonut hänen puolestaan sen pohjalta mistä hän pitää tällä hetkellä ja mitkä todennäköisemmin päätyy käyttöön ainakin jossain vaiheessa. On turha alkaa liiaksi haalimaan ja toivomaan leluja toisen puolesta kun ei voi olla varma pitääkö hän niistä, niitä on helpompi sitten antaa kun toinen osaa jotain tiettyä toivoa. 


 
1. Palapelejä. Hän on pitkästä aikaa oikeasti kiinnostunut palapeleistä ja jaksaa niitä tehdä. Meillä ei hirveästi ole näitä isompien palapelejä, koska meni pitkä aika ettei hän tehnyt niitä yhtään niin turha niitä oli ostaa. Nyt voisi uusille olla käyttöä. 
 
2. Ihana kaksiosainen disney aiheinen byjama polarn o pyretiltä! Peter Pan ja Viidakkokirja -byjamat on loppuunmyyty nettikaupasta, mutta varmasti jostain myymälästä voisi vielä löytyä ja voihan niitä toki tulla vielä lisääkin.  
 
3. Jonkinlainen lentokone lelu olisi kiva, koska hän pitää lentokoneista. En ole sen tarkemmin katsonut minkälaisia löytyy kun paperilennokitkin kelpaa eli Felix ei varmastikkaan olisi kovinkaan ronkeli tämän suhteen.

4. Puhuva ja liikkuva dinosaurus. Hän pitää paljon dinosauruksista, joten ajattelisin tämän olevan mieleinen lahja. Tämä löytyy jo pukinkontista. 

5. Felix rakastaa työkoneita, autoja ja pakettiautoja, mutta vain oikeita. Eli leluautot ym ei ole hänen suuressa suosiossaan. Silti pukinkontista löytyy ruuvimeisselillä purettava ja kasattava traktori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti