29.12.2019

Meidän joululahjat

Felixin lahjat suurinpiirtein tiesin etukäteen ja hänen kaikki lelut on päässyt kovaan käyttöön ja on olleet mieleisiä. Hän sai paljon Lidlin puisia pilkottavia ruokia, parkkitalon, pikkuautoja, kaksi palapeliä, ison kuorma-auton, Brion junaradan osia, pyyhittäviä tusseja, dinosauruksia, aamutakin, Leviksen vaatesetin ja kirjan. Parkkitalo ja autot oli isoin hitti, mutta hyvänä kakkosena tulee pilkottavat ruuat, tai no oikeastaan ihan kaikki jakaa kakkossijan.


Itse sain Jonilta kauneushoitolaan lahjakortin, leffa- ja herkkulippuja, Caterpillarin timberlandit, Body Shopilta suihkugeelin ja vartalovoiteen ihanassa luumun tuoksussa, geishaa ja suklaalevyn. Vanhemmilta sain vielä rahaa, arpoja, himmelin, toivomani Marimekon kahvimukin, sukkia, käsisaippuan, talviset patakintaat ja lisää suklaata. Jonin isältä sain myös arpoja ja joulun ainoan konvehtirasian.

Sain myös kavereilta ja tutuilta ennen joulua pieniä lahjoja kuten heijastimen, paljon suklaata, Iittalan Taika kulhon mustana, erikoisglögejä, kasvin, saaristolaisleipää ja kuorimaveitsen. Osan varmaan unohdin, koska niitä tuli pikkuhiljaa ja availin paketteja malttamattomana jo sitä mukaa kun sain ne.


Saatiin kaikki paljon ihania joululahjoja jälleen kerran! Selkeästi ollaan oltu kilttejä tänä vuonna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti