15.12.2019

Felixin joululahjatoiveet

Felix ei vielä osaa itse toivoa mitään, mutta minä olen toivonut hänen puolestaan sellaisia juttuja mistä olen nähnyt hänen pitävän esim. kylässä tai tarhassa. Ja sen perusteella mistä hän minun mielestäni voisi pitää tällä hetkellä.


1. Parkkitalo ja pikkuautot! Tämä on ollut hitti neuvolassa, lääkärien odotusauloissa ja kaikkialla missä parkkitalo on ollut. Onneksi tämä on jo pukin kontissa kummienon toimesta.

2. Viidakon eläimet ja dinosauruksia. Ostin aiemmin Felixille maatilan eläimiä ja ne on ollut niin iso hitti, että oli pakko toivoa eläimiä lisää. Nämäkin löytyy jo pukin kontista.

3. Brion junarataan lisäosia. Viime vuonna saatiin aloituspakkaus jossa on todella vähän osia. Nyt Felix on osoittanut kiinnostusta junarataa kohtaan ja osaa sillä jo hieman leikkiä, joten olisi kiva jos saisi tehtyä vähän isomman junaradan. Tämä toive annettiin aloituspakkauksen ostajalle.

4. Palapelejä. Hän osaa helpoimmat ja jo haastavammat meidän palapelit tehdä aika sukkelaa, joten uusia kaivataan.

5. Leikki ruokia ja leikkiastiasto. Hän tykkää myös leikkiä ruuilla ja astioilla. Ruuat on jo pukin kontissa, mutta leikkiastiasto ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti